Συνεδριάζει η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Συνεδριάζει η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Νοέμβριος 20, 2018 - 11:59
0 σχόλια

Στις  27 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη  και ώρα 13:30π.μ., στην Τρίπολη, στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 43), θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

 

Α. Οικονομικά θέματα

Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού της ΠΕΔ Πελοποννήσου οικονομικού έτους  2018.

Τροποποίηση  προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018.

Απόφαση για τις διαδικασίες συμμόρφωσης με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων της  Ε.Ε. 697/2016(G.D.P.R.)

Ανάθεση σε δικηγόρο της άρσης της υποθήκης των κτιρίων στην Κόρινθο, για τα δάνεια της Πρώην ΤΕΔΚ  Ν. Κορινθίας που εξοφλήθηκαν.

Έγκριση της απόφασης  5/2018 του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, σχετικά με την εξέταση των οικονομικών στοιχείων της ΠΕΔ Πελοποννήσου, από την 01-07-2018 έως την 30-09-2018.

Πληρωμή της ετήσιας εισφοράς μας στο κέντρο απεξάρτησης της Π.Ε.  Αρκαδίας.

Αίτημα της Περιφερειακής ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία Πελοποννήσου για συμμετοχή της ΠΕΔ στις δαπάνες, του εορτασμού της Εθνικής ημέρας  ατόμων με αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη  στις 9 Δεκέμβρη.

 

Β.  Προγραμματισμού  θέματα

Συμμετοχή των μελών του Δ.Σ.  του Ε.Σ. καθώς και εργαζομένων της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, στο ετήσιο τακτικό  συνέδριο  της Κ.Ε.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στην  Αθήνα από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

 

Γ. Επιτροπές & Συμβούλια 

Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου σε Επιτροπές και Συμβούλια.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.