Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Απρίλιος 28, 2015 - 10:06
0 σχόλια

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης στις 28 Aπριλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη  45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση, με τα εξής θέματα:

1.Έγκριση πρόσθετης δαπάνης του δικηγόρου κ. Καρακούρτη Βασιλείου, για δικαστικά έξοδα υπόθεσης που αναφέρεται στην 130/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

2. Έγκριση πρόσθετης δαπάνης του δικηγόρου κ. Δουκουμόπουλου Δημητρίου, για δικαστικά έξοδα υπόθεσης που αναφέρεται στην 105/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την παροχή υπηρεσιών «Δημοσίευση πράξης χαρακτηρισμού για έκταση Μύτικας Κάμπος»

4. Ορισμός δικηγόρου, για την αποδοχή της κληρονομιάς Χρήστου Θανόπουλου

5.Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με την χορήγηση ή μη πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών, από το Δημοτολόγιο του Δήμου Τρίπολης Ελληνική

6.Αποδοχή γνωμοδότησης δικηγόρου, σχετικά με την με αριθμ. 66/2015 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης.

7. Έγκριση πρακτικών του Διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης, για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων» Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.