Συνάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

Συνάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

Νοέμβριος 23, 2014 - 10:27
0 σχόλια

Στην Μεγαλόπολη βρέθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου , ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μαυρομμάτης  Αχιλλέας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε το κλειστό Γυμναστήριο και στην συνέχεια  είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλο Διονύσιο στο Δημαρχείο.

Οι 2 άνδρες συζήτησαν την δυνατότητα να γίνουν στην Μεγαλόπολη κάποιες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Όπως όλα δείχνουν υπήρχε συμφωνία και πολύ σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις. Μαζί με τον κ. Μαυρομμάτη ήταν και ο τεχνικός υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Μπακοδήμος Περικλής

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων ΒΟΛΕΥ Πελοποννήσου Βλάσσης Κώστας με το μέλος της Ένωσης  Τριπολιτσιώτη Παναγιώτη και από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής   ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Χίνης Βασίλειος, ο  εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Δάρρας Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος Μπάζιος Ιωάννης.

Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας των Λυκαίων Χλιός Ιωάννης με το συμβούλιο της ομάδας.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.