Συναντήσεις Κασσελάκη με φορείς τουρισμού και ΓΣΕΕ

Συναντήσεις Κασσελάκη με φορείς τουρισμού και ΓΣΕΕ

Φεβρουάριος 01, 2024 - 10:04
0 σχόλια

Φωτογραφία: Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα έχει στις 10:00 συνάντηση εργασίας με Φορείς του Τουρισμού.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν: ο ΣΕΤΕ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η FEDHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, η ΕΠΕΣΤ – Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, η ΕΛΙΜΕ – Ένωση Λιμένων Ελλάδος, η ΣΕΕΝ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, η HAPCO & DES – Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, η ΠΟΞΕΝ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών, η ΣΤΕΕΑΕ – Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος, η ΓΕΠΟΕΤ – Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού και η ΣΕΤΕΥΔΑ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

13:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Γ.Σ.Ε.Ε..

16:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.