Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»: Επιστολή διαμαρτυρίας για εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Ε.Α. στη Μεγαλόπολη

Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»: Επιστολή διαμαρτυρίας για εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Ε.Α. στη Μεγαλόπολη

Μάρτιος 14, 2017 - 17:46
0 σχόλια

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

    Σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00,στην αίθουσα του Δήμου Μεγαλόπολης « Ο Πολύβιος»,πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»,με θέμα: « Η θέση του Συλλόγου για εγκατάσταση  Χ.Υ.Τ.Ε.Α.,στη Μεγαλόπολη».

Μετά από συζήτηση το σώμα του Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε:

1.Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε κατασκευή-δημιουργία Χ.Υ.Τ.Ε.Α στη Μεγαλόπολη.

Δηλώνουμε-Καλούμε σε συλλογική σύμπραξη όλων των πολιτών,φορέων και των Συλλόγων σε κοινό αγώνα και ομόθυμη αντίδραση στο έγκλημα του Χ.Υ.Τ.Ε.Α.

3.Καλούμε άμεσα εντός των νόμιμων προθεσμιών,Δήμο και Περιφέρεια να καταθέσουν τα απαραίτητα ασφαλιστικά μέτρα σε συμπλήρωση της προσφυγής που έχουν ήδη καταθέσει στο ΣτΕ.

4.Καλούμε τη Δ.Ε.Η. να είναι αρωγός ως οφείλει και κα προστατεύει περιβάλλον και πολίτες.

5.Επιφυλασσόμεθα επί παντός νομίμου δικαιώματός μας,διότι ενημερωθήκαμε για το Χ.Υ.Τ.Ε.Α.,στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης,στις 23 Φεβρουαρίου 2017.

    Καλούμε το Δήμο Μεγαλόπολης να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης στις 23 Φεβρουαρίου 2017,με την οποία συμφωνεί ο Σύλλογός μας.

                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

 Μαρία Λαγούδη Καλομάλου                                                              Εύη   Σωτηροπούλου

 

    Παρατηρούμε  κι άλλoυς κοινωνικούς φορείς να βγαίνουν μπροστά για την υπόθεση του Χ.Υ.Τ.Ε.Α.και χαιρόμαστε γι αυτό.Την δική της κίνηση έκανε και η Επιτροπή Κατοίκων Μεγαλόπολης με την επιστολή της στο Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο.

Τους συγχαίρουμε,ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους κι ελπίζουμε-όπως πρέπει-να συνταχθούμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια,γιατί μας αφορά όλους.

Παραθέτουμε την επιστολή,όπως ήδη έχει δημοσιευτεί στα Μ.Μ.Ε.:

 

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Σήμερα 6 Μαρτίου 2017,που ο Δήμος καταθέτει νόμιμη προσφυγή στο ΣτΕ κατά του εφιαλτικού Χ.Υ.Τ.Ε.Α. Μεγαλόπολης,καταθέτουμε και εμείς την παρούσα επιστολή.

Ως νεοσυσταθείσα επιτροπή κατοίκων Μεγαλόπολης,δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην ομόφωνη-ομόψυχη απόφαση του Δήμου Μεγαλόπολης ΚΑΤΑ της κατασκευής Χ.Υ.Τ.Ε.Α. στη Μεγαλόπολη.

Η παρουσία μας στο πλευρό σας θα είναι ουσιαστικής σημασίας,αφού είμαστε προετοιμασμένοι να προασπιστούμε τα συμφέροντα της Μεγαλόπολης στην πρώτη γραμμή μάχης,

Σας ζητούμε ως κεφαλή της μικρής μας κοινωνίας να είστε η βροντερή φωνή αντίδρασης σε κάθε προσπάθεια καταπάτησης του αυτονόητου δικαιώματός μας:της ασφαλούς, υγιούς και αξιοπρεπούς διαβίωσης στον τόπο μας και υποσχόμαστε ότι για το δικαίωμα αυτό θα αντισταθούμε σε όποιον επιχειρήσει να το καταπατήσει.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.