Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Αργολίδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Αργολίδα

Ιούλιος 18, 2023 - 14:30
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους-Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το απόγευμα, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.