Συγκίνηση και δέος στην παρουσίαση του βιβλίου του Κελεσίδη στην Τρίπολη (pics,vid)

Συγκίνηση και δέος στην παρουσίαση του βιβλίου του Κελεσίδη στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2018 - 22:10
9 σχόλια

Το βιβλίο με τίτλο ''Το Λιοντάρι του Θρύλου'' παρουσίασε ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Ολυμπιακού και μεγάλη δόξα των Ελληνικών γηπέδων Παναγιώτης Κελεσίδης στην Τρίπολη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης αποτελεί ένα από τα ιερά τοτέμ του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κίπερ όλων των εποχών, έναν παίχτη σύμβολο που έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία με την φανέλα του Πανσερραϊκού, του Ολυμπιακού, της Προοδευτικής αλλά και της Εθνικής Ελλάδος αποτελώντας ακόμα και στις μέρες έμπνευση για πολλούς νέους αθλητές.

Η εμφάνιση του στην Τρίπολη για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του το ''Λιοντάρι του Θρύλου'' έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του να τον δουν από κοντά, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του με τον ίδιο να μοιράζεται στιγμές της μεγάλης του καριέρας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του.

Μαζί με τον Παναγιώτη Κελεσίδη το παρών έδωσε και μία ακόμα μεγάλη μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου αγωνιζόμενος και αυτός με την φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος ο Ανδρέας Μπονόβας όπως επίσης και οι Πολ Χατζόπουλος και Κώστας Λάγαρης όπου και αυτοί προλόγισαν με την σειρά τους το βιβλίο.

Με τον δικό του μοναδικό και συνάμα παραστατικό τρόπο ο Παναγιώτης Κελεσίδης διηγήθηκε το ταξίδι της ζωής του γεμάτος συγκίνηση για όλα αυτά που έχει ζήσει αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε σε παιδική ηλικία να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να κάνει τα πρώτα του βήματα ως τερματοφύλακας.

Από την φτωχογειτονιά των Σερρών και τον Πανσερραϊκό εως τον Ολυμπιακό και την Εθνική και την απόλυτη καταξίωση. Η υπόσχεση στην Πόντια μάνα του που βγήκε αληθινή λίγα χρόνια αργότερα σε μια ιστορία γεμάτη όμορφες και εικόνες ζωής από έναν άνθρωπο που έφυγε από την επαρχία για να κατακτήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Κελεσίδης εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα και υπέγραψε τα βιβλία της αυτοβιογραφίας του σε μια εκδήλωση που μεταξύ άλλων βρέθηκαν παλιές δόξες του Αρκαδικού αθλητισμού, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας Γιάννης Ηλιόπουλος, ο Παναγιώτης Κουμπούνης, οι Βασίλης Κούβαλης, νυν ποδοσφαιριστές, ο χειρούργος ορθοπεδικός Γιώργο Τσιακωτός, ο Σταύρος Κουκάκης δημοσιογράφος-συγγραφέας, Σταύρος Γεωργόπουλος εκπροσωπόντας την ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλόντας στα τοπικά ΜΜΕ έκανε αναφορά για το συγγραφικό του δημιούργημα, έδωσε τις δικές του συμβουλές στους νέους αθλητές και έκανε τις συγκρίσεις του ποδοσφαίρου τώρα με το παρελθόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης ευχαρίστησε τον βουλευτή Αρκαδίας και ιατρό Κώστα Βλάσση αλλά και τον χειρούργο ορθοπεδικό Γιώργο Τσιακωτό για τις αφιλοκερδώς υπηρεσίες τους στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού αλλά και τους Κώστα Μουρκόγιαννη και Χρήστο Κουρέτα για την βοήθεια να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή στην Τρίπολη.

Video: 

Arcadia Portal.gr Ο Κελεσίδης παρουσίασε το βιβλίο του στην Τρίπολη


9 Σχόλια

Αυτή είναι Ιστορία όχι ραχουλες και κουραφέξαλα...

Γαύρε πάλι βγάζεις χολή για τον Αστέρα μας ;;; Πόσοι είσαστε στην εκδήλωση;; 20 ;;; 30 ;;; Μεγάλος λαός ο κόσμος του Γαύρου... Απορώ πώς σας χώρεσε η αίθουσα όλους... Χα Χα!!!

7.51 το ποσοι ειμαστε οταν ερχεται η ΘΡΥΛΑΡΑ το βλεπεις στο γηπεδο,που γεμιζουμε το πεταλο,και σας πεταμε εξω και απο την 1 ,αλλα τοσο γιδι που εισαι τι να δεις ,κοιτας ποσοι πηγαν σε ενα παλεμαχο,που να κλαψω ρε τραγι με αυτα που γραφεις ,τα θες και τα λες ,η εχεις το ακαταλογιστο απο τις φαπες που εχεις φαει και εχει αναψει ο σβερκος σου

10.13 μάθε να γράφεις Ελληνικά.. Τα σκότωσες όλα... Αλλά οπαδός του Θρύλου δεν είσαι;;; Πολλά ζητάω.... Ουγκ Ουγκ καταλαβαίνεις μόνο. Γεια σου κόκκινο πρόβατοοο. Μπεεεεεεε

Ρε συ 10:13 ποιανού ο σβέρκος άναψε φέτος, το είδαμε... Ρίχνετε χρήμα με ουρά και σας τα πήρε το φτωχο-ΑΕΚ-άκι και ο μΠΑΟΚ... Κακομοίρηδες... Αλλά γι αυτό μάλλον, έχεις κόψει άλυσο, από τη στεναχώρια σου... Χα χα χα

Ρε παιδιά θα μου πει κάποιος τι είναι το ΚΟΡΙΟΠΟΛΙΣ;

14.19 σε ΠΡΟΚΑΛΩ ,βαλε μας σε παρακαλω τα μεταξυ μας αποτελεσματα ολα τα χρονια στην sl σε πρωταθλημα κυπελο και θα δεις ποιανου ο σβερκος εχει αναψει που θες και να μιλησεις ρε ΓΙΔΙ,βαλτα ρε αν μπορεις να τα κοιταξεις καταματα και κλαψε

20:59 ρε κόκκινο γίδι ο Αστέρας έχει το ένα εικοστό του budget του Ολυμπιακού και σου έχει κλείσει το σπίτι πολλές φορές. Αν δεν είχατε την διαιτησία με τα πέναλτι που σας έδινε στο τέλος κάθε αγώνα, αφού έβλεπε πως δεν θα κερδίζατε ούτε θα ισοφαρίζατε με τίποτα, τότε θα είχαμε και ΠΟΛΛΑ άλλα θετικά αποτελέσματα εναντίων της ομαδούλας σου. Βγάλε τα κόκκινα γυαλιά και ωρίμασε.