Super League: Σέντρα στα play off στις 7 Ιουνίου - Στις 6 Σεπτεμβρίου έναρξη του νέου πρωταθλήματος

Super League: Σέντρα στα play off στις 7 Ιουνίου - Στις 6 Σεπτεμβρίου έναρξη του νέου πρωταθλήματος

Μάιος 14, 2020 - 10:11
0 σχόλια

Μετά και την συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ με τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 13 Μαίου το restart του ελληνικού ποδοσφαίρου στην μετά Covid-19 εποχή μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία του.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο  μέχρι την Παρασκευή (14/5) η Επιτροπή θα στείλει στη Super League τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού. Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας (παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί), οι σύλλογοι της Superleague θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18/5) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (απαιτούνται ¾ των ψήφων σύμφωνα με τον καινούριο νόμο του Υφ. Αθλητισμού).

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η σέντρα της Super League για την επανέναρξη της θα γίνει στις 7 Ιουνίου και η σεζόν θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου μαζί και με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει διακοπή 15 ημέρων για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες και μετά θα μπουν και πάλι στο γήπεδο για την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική χρονιά που αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.