Συνάντηση ΠΕΑ – Βαγγέλη Γιαννακούρα για την ημερίδα στην Ι.Μονή Βάχλιας Γορτυνίας

Συνάντηση ΠΕΑ – Βαγγέλη Γιαννακούρα για την ημερίδα στην Ι.Μονή Βάχλιας Γορτυνίας

Ιούλιος 21, 2011 - 12:00
1 σχόλια

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων μέσα στις πολλές και πολυσήμαντες δραστηριότητές της εντάσσεται και το πρόγραμμα πνευματικού και θρησκευτικού τουρισμού στην Αρκαδία που στόχο έχει την στήριξη και την ανάδειξη και την ανάταση του θρησκευτικού αισθήματος του χριστεπώνυμου λαού της Αρκαδίας και την τουριστική ανάπτυξη στις περιοχές που πραγματοποιούνται Ημερίδες.

Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα εντάσσεται και Ημερίδα που οργανώνουμε στις 27 Ιουλίου στην Ι.Μονή Βαχλίας Γορτυνίας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμία και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Ευάγγελο Γιαννακούρα και με την στήριξη του Δήμου Γορτυνίας κ.Ιωάννη Γιαννόπουλο.  
Το Προεδρείο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων ζήτησε και έγινε δεκτό από τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στην Τρίπολη. Κατά την επίσκεψη αυτή ο Πρόεδρος κ.Γ.Ζαραφέτας συνεχάρη τον κ.Γιαννακούρα και είπε «…Είμαι υποχρεωμένος να σας μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια της Ένωσής μας διότι από όλους τους πολιτικούς της Αρκαδίας είστε ο μόνος που μας στήριξε και μας ενθάρρυνε στον αγώνα μας για την παραμονή των στρατοπέδοων στην Τρίπολη λέγοντάς μας, “θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μείνουν τα στρατόπεδα στην Τρίπολη” όταν η εφημερίδα “ΑΙΧΜΗ” έγραφε “οι Μεσσήνιοι Πολιτικοί ζητάνε τα στρατόπεδα”. Τι κάνουν οι Αρκάδες Πολιτικοί μας; Οι Αρκάδες Πολιτικοί έκαναν λούφα και σκοπός τους ήταν να αρπάξουν τα κτίρια εν ψυχρώ ενώ εσείς κ.Γιαννακούρα εκτιμήσατε το μεγάλο συμφέρον της πόλης που έχει από την παραμονή των στρατοπέδων, αλλά και η τοποθέτησή σας για το αεροδρόμιο είναι τοποθέτηση που αρμόζει σε ένα έντιμο και σοβαρό πολιτικό που τον ενδιαφέρει το γενικό συμφέρον του τόπου και όχι το προσωπικό. Ποτέ ο Βαγγέλης Γιαννακούρας δεν έγινε λαϊκιστής ούτε ψηφοθήρας.» Είπε ο κ.Γιαννακούρας «εγώ πάντα είχα στόχο μου σε όλη μου την πολιτική σταδιοδρομία το συμφέρον του τόπου και ποτέ το προσωπικό μου και έτσι θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της Αρκαδίας και πρέπει όλοι να αγαπήσουμε αυτόν τον τόπο.
Πράγματι είστε αξιέπαινοι γιατί πετύχατε την παραμονή των στρατοπέδων αλλά και το πρόγραμμα που πραγματοποιείτε, πνευματικό και θρησκευτικό τουρισμό στην Αρκαδία. Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να συνεχιστεί και να στηρίζεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί η Αρκαδία έχει πολλά μοναστήρια με μεγάλη ιστορική αξία. Ο πνευματικός, θρησκευτικός τουρισμός πρέπει να εξελιχτεί σε μεγάλη τουριστική βιομηχανία.
Το Μοναστήρι της Βαχλίας η Αγία Παρασκευή είναι ένα νέο ανακαινισμένο μοναστήρι με μεγάλη ιστορία χρήζει προβολής να γίνει γνωστό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Την Ημερίδα αυτή θα την προβάλλουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Σας δηλώνω ότι θα στηρίζω την Ημερίδα καθότι βοηθάει στην τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας».
Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος κ.Ζαραφέτας ευχαρίστησε τον κ.Γιαννακούρα για την στήριξη της Ημερίδας και αυτά που πράττει για την Αρκαδία. 

 

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

http://olympia.gr/2011/07/28/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87/