Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 21, 2013 - 12:57

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα είχαμε χθες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο της Αστυνομία για τα περιστατικά που σημειώθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (20.11.2013) το βράδυ, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου-Εξαμιλίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν  τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (20.11.2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 23 και 22 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν συνολικά, μικροποσότητα και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος

Συνελήφθη, χθες (20.11.2013) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από τον Ισθμό Κορίνθου ένα επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.