«Stop» Αστέρα στον ΟΠΑΠ

«Stop» Αστέρα στον ΟΠΑΠ

Νοέμβριος 04, 2015 - 12:01
0 σχόλια

Σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΠΑΠ, η εκδίκαση των οποίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (4/11) φέρεται να έχει καταθέσει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με δημοσιεύματα στην αθλητική εφημερίδα Live Sport.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την  Live Sport ο Αστέρας Τρίπολης που είχε συμφωνήσει με στοιχηματική εταιρία για τη χορηγία στη φανέλα τους  δεν επιθυμεί πλέον οι αγώνες του να συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Οργανισμού.

Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αναμένεται να τεθεί θέμα διεκδίκησης χρημάτων από τον ΟΠΑΠ για το γεγονός ότι στο live του κουπονιού συμπεριλαμβάνονται αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος αφού μέσω δικαστηρίων έχει αποφασιστεί πως μπορούν να υπάρχουν παιχνίδια ελληνικών ομάδων μόνο ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Εφόσον λοιπόν  η απόφαση είναι θετική για τον Αστέρα Τρίπολης τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες προσφυγές από ομάδες που έχουν τον ίδιο χορηγό στη φανέλα τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.