Στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 4ο Λύκειο Τρίπολης (photos&video)

Στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 4ο Λύκειο Τρίπολης (photos&video)

Μάρτιος 21, 2014 - 19:53
4 σχόλια

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, το 4ο Λύκειο Τρίπολης κέρδισε το 3ο Λύκειο Τρίπολης και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων, όπου και θα αντιμετωπίσει το Λύκειο Άστρους.

 Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, μιας και οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα, κάτι που έγινε και στη διαδικασία των πέναλτι. Τελικά το 4ο Λύκειο πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

4ο ΓΕΛ: Ρούτσης, Λυμπέρης, Τσιάβος, Σιέττος, Καλλιντέρης, Καδάς, Ρούμπος, Κοσκινάς, Βασιλόπουλος, Μάρκος, Σιδέρης (Αναπληρωματικοί: Παπαγεωργίου, Κουτσουμπός, Μαχαίρας, Κοσκινάς Ι. , Κόντος)

3ο ΓΕΛ: Γκοτζάι, Σταυρόπουλος, Σταματάκος, Σπίγγος, Σινάνης, Μακρής, Παυλόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παπαχρόνης, Κρεμπενιός, Αραχωβίτης (Αναπληρωματικοί: Ψύλλας, Χαρίτος, Μιράκα, Σιαμπάνης, Ντόας, Μακρής)

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/ncftVhG1x7A


4 Σχόλια

Ο παίχτης με το Νο 2 από το 4 Λύκειο μήπως ήταν ο ανιψιός μου ??? Γιατί είδα ότι το έχασε το πέναλτι, οπότε να του ρίξω πολύ κούρδισμα ... Περιμένω απάντηση...

Πιστεύω ότι πέρασε αυτός που άξιζε και κάτι ακόμα στα παιδιά του τρίτου δεν πρέπει να μιλάτε πριν τον αγώνα γιατί να πως ήρθαν τα πράγματα! Το πάθημα έγινε μάθημα! Γεια χαρά! ...

Φιλε Anonymous δεν νομιζω να περασε αυτος που το αξιζε καθως το 3ο αγωνιζοταν χωρις 2 βασικους της παιχτες με ο,τι αυτο συνεπαγεται! οσο για το αν μιλουσαν πριν τον αγωνα δεν το νομιζω μιας και ολοι πιστευαν οτι το 3ο με το 4ο θα κοντραριζοταν !

Φυσικα και περασε αυτος που αξιζε.Το 4ο ηταν καλυτερο στο τελος του πρωτου 20λεπτου και σε ολο το δευτερο ημιχρονο.Τωρα το οτι δεν επαιζαν δυο παιδια δε σημαινει οτι δεν αξιζε τη νικη-προκριση το 4ο