Στον Πρωθυπουργό το ψήφισμα του ΠεΣυ για τη μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων των εργαζομένων στην Κοινωφελή

Στον Πρωθυπουργό το ψήφισμα του ΠεΣυ για τη μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων των εργαζομένων στην Κοινωφελή

Αύγουστος 29, 2019 - 13:34
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, υλοποιώντας την  υπ’ αρ. 439 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που περιλαμβάνεται στο υπ’ αρ. 15/19-8-2019 πρακτικό αυτού, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης και στα Πολιτικά Κόμματα της χώρας, την ομόφωνη απόφαση – ψήφισμα που αφορά: «Απόφαση – Ψήφισμα δυνατότητας μετατροπής των συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειας έτους 2014 – 2020 πλήρους απασχόλησης (Α’ κύκλος – Δημόσια Πρόσκληση Νο 8/2018)», σε αορίστου χρόνου».

Τονίζεται το δίκαιο του αιτήματος, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε τακτικό προσωπικό στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου υπηρετούν και οι οποίες έχουν επείγον ζήτημα σοβαρής υποστελέχωσης.

Επισυνάπτουμε την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος

του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 

ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.