Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης Σεφερλής και Τσιώρος

Στον ΠΑΟΚ Τρίπολης Σεφερλής και Τσιώρος

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 14:39
0 σχόλια

Δύο νέες μεταγραφές ενόψει της καινούριας αγωνιστικής χρονιάς και της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ Τρίπολης στα Αρκαδικά γήπεδα της Β' κατηγορίας με τον νεαρό Ιωάννη Σεφερλή και τον έμπειρο Φίλιππα Τσιώρο να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Ιωάννης Σεφερλής από τις ακαδημίες του Άρη Τρίπολης, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Έπειτα έπαιξε στη Δημητσάνα υπό τις οδηγίες του προπονητή Βαλάντη Γαργκάσουλα, ενώ πλέον συνεχίζουν μαζί στον ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης καλωσορίζει τον Ιωάννη Σεφερλή και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή στα γήπεδα της Αρκαδίας για τον τερματοφύλακα Φίλιππα Τσιώρο, ο οποίος μετά από επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης και τον προπονητή της ομάδας, Βαλάντη Γκαργκάσουλα, πλέον θα φορά τα «ασπρόμαυρα».

Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μετεγγραφές την δεκαετία του 2000, με θητεία στη Γ’ Εθνική, με Παναρκαδικό, Πανθυρεατικό και ομάδες της Λακωνίας.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Τρίπολης καλωσορίζει τον Φίλιππα Τσιώρο και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.