Στον Ερμή Ζωνιανών ο Σταθουλόπουλος

Στον Ερμή Ζωνιανών ο Σταθουλόπουλος

Ιούλιος 19, 2017 - 21:03
0 σχόλια

Στην Κρήτη για λογαριασμό του Ερμή Ζωνιανών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Σταθουλόπουλος με την ομάδα του Ρεθύμνου να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του 27χρονού κεντρικού χαφ.

Ο Χρήστος Σταθουλόπουλος έπειτα από τρία χρόνια στον Παναρκαδικό ανοίγει ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο μακριά από την Τρίπολη με τον Ερμή Ζωνιανών επίσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών

"Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Σταθουλόπουλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 27 χρονών (26/5/1990) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναρκαδικός όπου αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια ενώ έχει περάσει ακόμη από την Τσέχικη Τσασλάβ και τον Ατρόμητο Πειραιά. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Σταθουλόπουλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.