Στον διαγωνισμό «Be The One» ο Αστέριος Χαρίτος

Στον διαγωνισμό «Be The One» ο Αστέριος Χαρίτος

Μάρτιος 01, 2016 - 12:47
0 σχόλια

Το “Be The One” είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών.

Σκοπός του είναι να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα, να τα εκπαιδεύσει παρουσιάζοντας τα ως το μέλλον του χώρου, στην εγχώρια αγορά. Ο νικητής του διαγωνισμού θα παίξει live στο Colour day Festival στην Αθήνα.

Σε αυτό το διαγωνισμό παίρνει μέρος και ο Τριπολίτης Αστέριος Χαρίτος που με τους 3citizens είχαν κερδίσει στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με το τραγούδι τους για την Τρίπολη.

Ο Αστέριος Χαρίτος γεννήθηκε το 1997 και μεγάλωσε στην Τρίπολη, Αρκαδίας. Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήταν στην ηλικία των 9 ετών με την παρακολούθηση μαθημάτων αρμονίου. Η ενασχόληση του με το djing ξεκίνησε 5 χρόνια αργότερα. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ως dj ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών.

Ένα χρόνο μετά οι γνώσεις του στη μουσική τον ώθησαν να δοκιμαστεί στη μουσική παραγωγή. Στην ηλικία λοιπόν των 16 ετών συνέθεσε τραγούδι για τον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσαν LG και ΣΚΑΙ. Εκεί με την ομάδα του κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Τη χρονιά 2015-2016 μετά την έναρξη των σπουδών του στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής στην Πάτρα, κυκλοφόρησε ανεπίσημα το πρώτο του trap κομμάτι με τίτλο 'Killing my vibe'.

Έχει συνεργαστεί με τα εξής bar-cub: The Mansion Club(Tripolis)*2015-2016 Kallisto Lounge Bar & Bistro(Tripolis)*Summer 2015 Vitrine Bar(Sparti)*2014event Central Bar(Tripolis)*2012-2015 Bailar Club (Tripolis)*2013event Lithos Bar(Levidi)*event.

Η ψηφοφορία είναι σε δύο φάσεις:

Η πρώτη είναι από 1 Μαρτίου μέχρι 20.  Μετά την πρώτη φάση επιλέγονται οι 10 καλύτεροι dj από ψήφους κριτικής επιτροπής και κοινού (50-50)! Ύστερα πηγαίνουν λίγες μέρες στην Αθήνα για coaching από γνωστούς dj της χώρας όπως HouseTwins, Dino Mfu, Manolaco, Dj Young! Και μετά ξεκάνει η δεύτερη φάση. Δείτε πληροφορίες ΕΔΩ.

Ψηφίστε το βίντεο του Αστέριου ΕΔΩ

Χρησιμοποιείστε αυτές τις οδηγίες για ψηφοφορία:

Πατάμε VOTE στο ροζ κουτάκι. 
~Αν είστε από υπολογιστή θα εμφανιστεί παράθυρο του Facebook στο οποίo πατάτε ΟΚ. 
~Αν είστε από smartphone ή tablet θα εμφανιστεί παράθυρο του Facebook που θα συμπληρώσετε

Μετά εμφανίζεται μήνυμα αν είστε σίγουροι για την ψήφο. Πατάτε ΟΚ.
Και τέλος, εμφανίζεται μήνυμα ότι Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ!

Το ArcadiaPortal.gr στηρίζει την προσπάθεια του Αστέριου και είναι χορηγός επικοινωνίας. Καλή επιτυχία!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.