Στο βάθρο των νικητών ο ΚΟΑΤ

Στο βάθρο των νικητών ο ΚΟΑΤ

Φεβρουάριος 10, 2015 - 09:46
0 σχόλια

Με μία εξαιρετική εμφάνιση οι αθλητές  και οι αθλήτριες μας ανέβασαν τον ΚΟΑΤ στο βάθρο των νικητών στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών (Παμπαίδες Α,Β – Παγκορασίδες Α,Β) που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου 2015 στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Στην δεύτερη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση της αγωνιστικής χρονιάς οι αθλητές μας κατέκτησαν δύο μετάλλια, βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Αναλυτικά, ο Αγγελόπουλος Πέτρος κατέκτησε ένα ασημένιο  μετάλλιο στα  50μ. πρόσθιο και ένα χάλκινο στα 100μ. πρόσθιο και την 5η θέση στα 200μ. πρόσθιο. Ο Κόκκος Θοδωρής κατέκτησε την 4η θέση στα 200 μ. και 100μ. ελεύθερο και την 5η θέση στα 50μ. ελεύθερο. Η Ντρούλια Αντωνία κατέκτησε την 9η θέση στα 50μ. ύπτιο, την 10η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 13η θέση στα 200ο μ ύπτιο. Η Κωτσίρου Βασιλική πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση βελτιώνοντας τους χρόνους της στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο.

Να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ασσιούρα Νίκο, Μανωλοπούλου Βανέσσα και Σιψή Κων/να που αγωνίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων & Κορασίδων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.