Στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ – Εστιατόριο θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις και αυτά τα Χριστούγεννα (pics)

Στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ – Εστιατόριο θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις και αυτά τα Χριστούγεννα (pics)

Δεκέμβριος 22, 2023 - 22:00
0 σχόλια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό η ορεινή Αρκαδία μπαίνει σε άκρως εορταστικό κλίμα. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια, στολισμένα δέντρα κάνουν το κέντρο της πόλης μας πιο όμορφο.

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη μαγεία τα Χριστούγεννα, ακόμη και οι μεγάλοι. Ευτυχώς για εμάς, το Σπήλαιο Κάψια Καφέ - Εστιατόριο έχει να μας προσφέρει μια ποικιλία προορισμών για καφέ, φαγητό, γλυκό και ποτό.

Απολαύστε με τους αγαπημένους σας πιάτα νόστιμα με γεύσεις εκλεπτυσμένες και ιδιαίτερους συνδυασμούς, σε απόλυτο γευστικό Christmas mood! Συνδυάστε το φαγητό σας με μία επιλογή από τα εξαιρετικά κρασιά.

Το μενού του Σπήλαιο Κάψια Καφέ – Εστιατόριο θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Δοκιμάστε Αρνάκι με σταμναγκάθι, κότσι χοιρινό, σταβλίσια μπριζόλα, ομελέτα, το καταπληκτικό πουγκί τυριών., φυσικά την σαλάτα που έχει το όνομα της επιχείρησης. Φυσικά γλυκό, το μοναδικό μιλφέιγ, η δημοφιλής πορτοκαλόπιτα και πολλά ακόμα γλυκά, μπορείτε να τα απολαύσετε δίπλα στο τζάκι σε μία όμορφη ατμόσφαιρα απόλυτα Χριστουγεννιάτικη.

Οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χυμούς ή ζεστή σοκολάτα σε συνδυασμό με υπέροχα συνοδευτικά εδέσματα αγαπητά στα παιδιά και φυσικά ατελείωτο παιχνίδι.

Μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές!!!

Το «Σπήλαιο Κάψια Καφέ - Εστιατόριο», βρίσκεται λίγο έξω από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Κάψια, δίπλα σε ένα από τα πιο αξιόλογα σπήλαια της ελληνικής επικράτειας.

Τηλέφωνο 697 806 7978


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.