Στο πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας Οττάβας η χορευτική ομάδα των Αρκάδων Μόντρεαλ

Στο πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας Οττάβας η χορευτική ομάδα των Αρκάδων Μόντρεαλ

Αύγουστος 26, 2014 - 10:07
0 σχόλια

Ο Σύλλογος της Παναρκαδικής Αδελφότητας του Μόντρεαλ με την ευκαιρία της συμμετοχής του χορευτικού Γκρουπ στο φημισμένο Πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας της Οττάβας, οργάνωσε και πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή το προηγούμενο Σάββατο 23/08.

Σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Καπετάνιος, Δημόσιες Σχέσεις Επικοινωνία & Ενημέρωση, αναφέρει:

Πολλά μέλη και φίλη του Συλλόγου ακολούθησαν, τόσο με τα λεωφορεία που διατέθηκαν όσο με δικά τους μέσα μεταφοράς. Έτσι είχαμε όλοι μαζί, την ευκαιρία να μεταφερθούμε νοερά στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο πανηγύρι που γίνεται κάθε δεκαπενταύγουστο και διαρκεί 10 μέρες, είναι από το πιο φημισμένα που γίνονται εκτός Ελλάδος. {Με την ευκαιρία αυτή θέλω - εκ μέρους του Συλλόγου μας - να συγχαρώ τους οργανωτές ( Ελληνική κοινότητα Οτταβας) για την άψογη οργάνωση,και να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν.} Το χορευτικό μας έκανε δυο καταπληκτικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας,και ξεσήκωσε όλο το πλίθος (πάνω από 5000 κόσμου) Και φυσικά εμάς μας έκαναν υπερήφανους.!!!! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά,αλλά και τον χοροδιδάσκαλο τους ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, καθώς και την υπεύθυνη του Τμήματος Νεολαίας, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,για όλα όσα προσφέρουν στον Σύλλογό μας αλλά και στην Πατρίδα μας γενικότερα.!!! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.!! Ο Σύλλογός μας επανέρχεται σιγά σιγά στους κανονικούς του ρυθμούς. Αφού οι διακοπές βαίνουν προς το τέλος τους.!!!..
Από το Μόντρεαλ:
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις Επικοινωνία & Ενημέρωση

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.