Στο ΕΣΠΑ το έργο της επανάχρησης του κτιρίου Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου

Στο ΕΣΠΑ το έργο της επανάχρησης του κτιρίου Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου

Οκτώβριος 11, 2021 - 10:58
0 σχόλια

Μεγάλη ημέρα σήμερα για τον Άγιο Πετρο είναι η σημερινή για τον Άγιο Πέτρο, όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κατσής αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και ΤΣ κ. Γεώργιος Ζερβός υπέγραψε την Ένταξη της πράξης «Επανάχρηση εμβληματικού κτιρίου Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου» με κωδικό ΟΠΣ 5109326 και ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 3014-2020»

Συνολικής επιλέξιμης δαπάνης 2.155.120,01 ευρώ .

 «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος διότι το Ταπητουργείο πραγματικά είχε ανάγκη από αυτές τις κατασκευαστικές εργασίες . Είναι ένα όνειρο ζωής για όλους εμάς τους Αγιοπετριτες και χαίρομαι που γίνεται από αυτή τη Δημοτική Αρχή . . Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Δήμαρχο μας Γιώργο Καμπύλη , το Δημοτικό μας Συμβούλιο , τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας , τον ΔΣ Αλέκο Αρφανη , τον Κοκκοτα Δημήτρη , τον Μπελδεκο Ιωαννη , τον Αρφανογιαννη και όλους όσους βοήθησαν με τις πληροφορίες που μας έδωσαν σχετικά με το κτήριο. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο Αντιδημαρχο Σαμαρτζη Γεωργιο , ο οποίος με απόλυτη επαγγελματική επάρκεια και κατάρτιση κατάφερε με σωστό προγραμματισμό να το φέρει εις πέρας . Γιώργο ολοι εμεις οι Αγιοπετριτες σου λεμε ΜΠΡΑΒΟ !! Η απάντηση σε όλους αυτους που ελεγαν δε γίνεται ..ειναι .....Κι ομως Γίνεται!!!!»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.