Στην Κρήτη το βιβλίο της κλήρωσης «Γεύσεις Τσακώνων» (pics)

Στην Κρήτη το βιβλίο της κλήρωσης «Γεύσεις Τσακώνων» (pics)

Ιούλιος 12, 2021 - 10:35
0 σχόλια

Στα Χανιά ταξίδεψε το βιβλίο συνταγών της αγαπημένης μας Τσακωνοπούλας, Ελένης Μάνου «Γεύσεις Τσακώνων» με παραδοσιακές τσακώνικες συνταγές.

Σε κλήρωση που έγινε τον Ιούνιο, η Ελένη Κ. από τα Χανιά ήταν η τυχερή που κέρδισε το βιβλίο.

Όπως μας είπε, ο σύζυγός της κατάγεται από την Αρκαδία, έτσι επισκέπτεται την περιοχή μας συχνά, αλλά ακόμα και από την Κρήτη που ζει δεν ξεχνά τον τόπο μας.

Στο βιβλίο «Γεύσεις Τσακώνων»  η συγγραφέας κάνει ενδελεχή αναφορά στην τσακώνικη γαστρονομική παράδοση, μιλά για τις ιδιαίτερες γεύσεις των παιδικών χρόνων μιας άλλης εποχής και για την ιστορία που αυτές κρύβουν

Η τυχερή αναγνώστρια όπως μας είπε διαβάζει το ArcadiaPortall.gr και παρακολουθεί τα post στο facebook, έτσι αποφάσισε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Και κάπως έτσι απλά,  από την κλήρωση αναδείχθηκε το δικό της όνομα, κάνοντάς τη διπλά χαρούμενη, αφού όπως μας είπε δεν έχει ξανακερδίσει σε διαγωνισμό.

Το βιβλίο έφτασε στα Χανιά και φωτογραφήθηκε στο παλιό λιμάνι.

Καλή ανάγνωση φίλη μας και καλό καλοκαίρι!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.