Στην Αίγινα με Φλαμπουράρη και Πολάκη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Αίγινα με Φλαμπουράρη και Πολάκη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας

Φεβρουάριος 28, 2017 - 17:17
0 σχόλια

Στην Αίγινα έκανε Κούλουμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, o οποίος έμεινε στο σπίτι του υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο πρωθυπουργός πήγε στο νησί το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά τις πρώτες ώρες της παραμονής του προτίμησε να ξεκουραστεί στο σπίτι του Φλαμπουράρη, ακυρώνοντας την πρώτη έξοδό του.

Η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά φυσικά ήταν μαζί του, με τον Αλέξη Τσίπρα να πετάει τον χαρταετό μαζί με τους δυο γιους του: τον εξαχρονο Φοίβο - Παύλο και τον τεσσάρων ετών Ορφέα - Ερνέστο. Μάλιστα, όσοι τους είδαν από κοντά είπαν ότι ο μεγάλος, ο Φoίβος - Παύλος είναι ίδιος ο πατέρας του!

Η συριζαίικη παρέα την Καθαρά Δευτέρα απόλαυσε θαλασσινά (καλαμάρι ψητό, γαρίδες ψητές, χταποδάκι και γαριδομακαρονάδα) στην ξακουστή ψαροταβέρνα του Φώντα, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε κάποια στιγμή και ο Πολάκης, ο οποίος κατέφθασε με φουσκωτό! Και μπορεί οι μετακινήσεις να ήταν ελάχιστες για το ζεύγος Τσίπρα, τα παιδιά όμως χάρηκαν τον «παππού», όπως αποκαλούν τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος βοήθησε στο πέταγμα του χαρταετού.

(Από το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην espresso.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.