Στη Σπάρτη ο Βαζέχα

Στη Σπάρτη ο Βαζέχα

Ιούλιος 21, 2018 - 20:09
0 σχόλια

Ο Κριστόφ Βαζέχα βρέθηκε στη Σπάρτη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Λακωνία και εκτός απροόπτου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο 54χρονος παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έχει θητεύσει στο παρελθόν τρεις σεζόν στη Football League με τους Φωκικό (2012-13), Καλλιθέα (2013-14) και Φωστήρα (2014-15) ενώ εργάστηκε και στη Ρουχ Χορζόφ στην Πολωνία ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης:

"Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου, ο Κριστόφ Βαζέχα επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικόλαρο, τον μεγαλομέτοχο κ. Δημήτρη Βουδούρη και τον γενικό διευθυντή κ. Θανάση Σταματόπουλο.

Ο κ. Βαζέχα, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, πρόκειται να αναλάβει προπονητής της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 του πρωταθλήματος της Football League και αναμένεται η επικύρωση της οριστικής συμφωνίας".

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.