Στη βροχή χωρίς ομπρέλα στην Τρίπολη (photos)

Στη βροχή χωρίς ομπρέλα στην Τρίπολη (photos)

Ιούλιος 10, 2013 - 12:53
5 σχόλια

Τους ρομαντικούς κλήθηκαν να παίξουν οι Τριπολιτσιώτες σήμερα το μεσημέρι, μιας και η δυνατή μπόρα τους ακινητοποίησε σε κάποιο μαγαζί ή σε κάποιο στέγαστρο.

Οι  περισσότεροι δεν προνόησαν  να πάρουν ομπρέλα μαζί τους, μιας ο καιρός της πρωινές ώρες ήταν ηλιόλουστος. Βρέχει και ψιχαλίζει με διακυμάνσεις δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πεζούς να τρέξουν προς το παρκαρισμένο όχημά τους ή να κατευθυνθούν προς το σπίτι τους. Αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται ούτε στην Τρίπολη, μιας και η δυνατή βροχή δεν έδειξε να πτοεί αυτούς που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Προς απογοήτευση όλων η βροχή θα συνεχιστεί και τις απογευματινές ώρες αφού η συννεφιά δεν δείχνει να  απομακρύνεται.

Έφη Κ.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Είδατε? Ο θεός σαν σκέφτεται...επειδή ο δρόμος προς Παραλία Καλαμάτας είναι πολυέξοδος και ο δρόμος προς Παραλίες Β.Κυνουρίας είναι καρόδρομος , σας έφερε τη βροχή για να κάνετε το μπανάκι σας στον τόπο σας :)

αν κοιταγατε λιγο το μαιναλο το πρωι πριν βγειτε θα βλεπατε τα πρωτα ''κουνουπιδια'' συννεφα ασταθειας δηλαδη και θα επρεπε να καταλαβετε οτι θα ριξει νωρις μπορα ή καταιγιδα προς το απογευμα και γενικα στην τριπολη πρεπει να εχεις παντα ομπρελα στην τσαντα οσο για τις καφετεριες δεν θα φυγουν απο τις θεσεις δεν πειραζει και να χασεται μια μερα εβγαλαν ριζες οι κ**** σας απο το πολυ καθισι

ΠΕΣΤΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΡΓΑ!ΧΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ...ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΙΝΕ!

Αλεκάκι τέλεια!!!Εύχομαι να βγάζεις κ μπουγάδα απο αύριο!

ποια σπαρτη ρε φιλε βρεχει καθε μερα μας κοροιδευεις?