Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Καλαντζής

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Καλαντζής

Ιούνιος 23, 2017 - 11:43
0 σχόλια

Την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο φαίνεται πως πήρε ο Μεσσήνιος μεσοεπιθτεικός Χρήστος Καλαντζής μετά από μια μεγάλη καριέρα στα Ελληνικά γήπεδα και τις μεγάλες κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την γειτονική Καλαμάτα ο αρχηγός της «Μαύρης Θύελλας» έχει ενημερώσει για την απόφαση του αυτή μέλη της διοίκησης της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται λόγω αυξημένων οικογενειακών αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο 36χρονός Χρήστος Καλαντζής έχει αγωνιστεί κορυφαίο επίπεδο στα γήπεδα της Super League έχοντας φορέσει και την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο παρελθόν (23 συμμετοχές και 2 γκολ) ενώ τα τελευταία χρόνια με την επιστροφή του στην Καλαμάτα έχει βρεθεί πολλές φορές αντίπαλος του Παναρκαδικού.

Ο Χρήστος Καλαντζής ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στο να επιστρέψει η «Μαύρη Θύελλα» στην Γ’ Εθνική έχοντας την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε 22 γκολ στην Α’ Τοπική κατηγορία Μεσσηνίας οδηγώντας την Καλαμάτα εκτός από την  άνοδο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.