Στάικος Βεργέτης: Μια άσχημη εμφάνιση

Στάικος Βεργέτης: Μια άσχημη εμφάνιση

Ιανουάριος 03, 2015 - 19:53
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης κατά την συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ήττα από την Κέρκυρα τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία πολύ άσχημη εμφάνιση.

Επίσης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είχε πολλές λάθος επιλογές στις πάσες με αποτέλεσμα ο Αστέρας να προσπαθεί να επιτεθεί με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

 «Ήταν μια από τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας μας. Υπήρχαν λόγοι που δεν είναι άξιοι αναφοράς. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, είχαμε λάθος επιλογές στις πάσες μας και παίζαμε συνεχώς με μεγάλες μπαλιές. Αυτό μας έκανε να κάνουμε λάθη, να ρισκάρουμε, να έχουμε κακή αντίδραση στις κόντρες, ενώ αμυντικά είχαμε ανοίξει.

Θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Δεν συμφωνώ για το βάθος του ρόστερ. Αν διαμαρτυρόμαστε εμείς, τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Οι παίκτες που έπαιξαν και χρόνο συμμετοχής είχαν και πολλά παιχνίδια στα πόδια τους».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.