Στάικος Βεργέτης: Έχουμε το κίνητρο

Στάικος Βεργέτης: Έχουμε το κίνητρο

Δεκέμβριος 10, 2014 - 20:47
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν το κίνητρο και θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι ενώ έκανε αναφορά και στην πορεία του Αστέρα στο Europa League τονίζοντας πως η ομάδα έσπασε πολλά ταβάνια με την πορεία της και έβαλε τις βάσεις όπου θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Αύριο έχουμε τον τελευταίο σταθμό αυτού τουμεγάλου ευρωπαϊκού ταξιδιού. Ο Αστέρας Τρίπολης έλαμψε στον ευρωπαϊκό ουρανό και δημιούργησε μια νέα μεγάλη βάση οπου θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια. μέρος αυτής της βάσης είναι ο αυριανός αγώνας. Έχουμε το κίνητρο να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και γι' αυτό το λόγο θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό. ο Αστέρας έσπασε πολλά ταβάνια, αξίζουν συγχαρητη΄ρια που μάτωσαν την φανέλα, που έκαναν κατάθεση ψυχής και αύριο θέλουμε να κλείσουμε με μια παρόμοια εικόνα.»

Για το πρώτο ματς των δύο ομάδων: «Πιστεύω πως δεν είδαμε την πραγματική Παρτιζάν στην Τρίπολη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε φάσεις, αλλά νομίζω δεν ήταν αυτή η πραγματική Παρτιζάν. Είναι καλή ομάδα και έχει πολλά να δώσει στον αγωνιστικό χώρο.»

Για τις τακτικές διαφορές του παιχνιδιού με αυτό του πρώτου αγώνα: «Ο στόχος και το κίνητρο σε έναν αγώνα διαμορφώνουν και την τακτική στο ματς. Αύριο θα λέγαμε πως και εγώ και ο άλλος προπονητής, ενδεχομένως να είμαστε πιο άνετοι στην ενδεκάδα, όμως την ώρα που ξεκινάει ο αγώνας, πρέπει να ει΄μαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως και σε κάθε παιχνίδι»

Για το αν θα το «ζήσει» περισσότερο: «Αν χαλαρώσω εγώ, φανταστείτε τους παίκτες μας. Απέναντι στην ιστορία του συλλόγου μας και τον κόσμο μας, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό κάνουμε από την στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους, μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε.»

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.