Στα play off με υπογραφή Αργεντινών… Αστέρας – Πανθρακικός 2 – 1

Στα play off με υπογραφή Αργεντινών… Αστέρας – Πανθρακικός 2 – 1

Απρίλιος 26, 2015 - 19:09
0 σχόλια

Με δύο γκολ στην επανάληψη από τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 67’ και τον Μάρτιν  Ρόλε στο 71’ ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Πανθρακικού και  επικράτησε με 2-1 για την 32η αγωνιστική της Super League εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος. Το γκολ για τον Πανθρακικό ο Τζάνης στο 83΄που μείωσε στο τελικό 2-1.

Τον τίτλο του φαβορί δικαιολόγησε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς πήρε την νίκη με 2-1 που τον οδηγεί στα play off και παράλληλα τον πρώτου βαθμό για το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγο καιρό.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ επιθετικά και είχε την υπεροχή του αγώνα  με τον Πανθρακικό να έχει σαφώς αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του ωστόσο οι Θρακιώτες  είχαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Σανκαρέ να απομακρύνει το σουτ του Ιγκόρ λίγο πριν τη γραμμή στο 7’. Στην συνέχεια ο Μπαντιμπανγκά ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Αστέρα, δημιουργώντας από τα δεξιά, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 9’ με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού βρέθηκε εκεί που έπρεπε στις λίγες καλές φάσεις των ‘’κιτρινομπλέ’’  στο πρώτο μισό, όπως στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 13’ και στο σουτ του Μάσα στο 33’, ενώ όταν δεν μπορούσε να επέμβει, ο Κουρμπέλης δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 38’. 

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Στάικου  Βεργέτη συνέχισαν να φτάνουν σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή, ωστόσο εκεί τα πράγματα δυσκόλευαν, με τους αντιπάλους να γεμίζουν την περιοχή και να κλείνουν αποτελεσματικά τους χώρους.Η πίεση του Αστέρα όμως μετουσιώθηκε σε γκολ στο 68’ κι αφού πριν από αυτό είχαν χαθεί ευκαιρίες από Μπαντιμπανγκά και Μάσα. Ο Νίκο έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες με ωραία κεφαλιά έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στέλνοντας  τη μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Αθανασιάδης βάζοντας μπροστά την ομάδα του (1-0). Το παιχνίδι άνοιξε από εκείνο το σημείο και μετά, ο Αστέρας βρήκε χώρους και ο Ρόλε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 73’ από κοντά, με τη σέντρα του Μπαντιμπανγκά και το τακουνάκι του Μπαράλες κάνοντας το 2-0.Ο Πανθρακικός  στην συνέχεια ξαναμπήκε στη διεκδίκηση αποτελέσματος, όταν στο 82’ ο Ιγκόρ με  κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τζάνη που πέρασε και τον Κοσίτσκι μειώνοντας σε 2-1.  Από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι  μέχρι και το φινάλε  του παιχνιδιού, με την ομάδα της Κομοτηνής να ολοκληρώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ποτουρίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Αστέρα να παίρνει την νίκη και μαζί το εισιτήριο για την συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος.

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Γκολ: 68' Μπαράλες, 73' Ρόλε - 82' Τζάνης

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης (58' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77' Παντελιάδης), Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Κάσες), Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (67' Σερφά), Χρήστου, Ιγκόρ, Χασομέρης (65' Τζάνης).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.