Στα όριά τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στα όριά τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ιανουάριος 11, 2019 - 13:13
1 σχόλια

Τα περιστατικά βίας και «τραμπουκισμού» κατά εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχουν γίνει «μάστιγα» το τελευταίο διάστημα. Το τελευταίο, δε, εξ αυτών έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του Συλλόγου των Εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν προσωπικές μηνύσεις, κάτι που έχει και κόστος, ενώ αρκετοί συνάδελφοί τους λόγω αυτού δεν προχωρούν, τελικά, σε μηνύσεις για εναντίον τους περιστατικά.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ζητούν τη στήριξη και της διοίκησης του νοσοκομείου, ενώ «κρούουν» τον κώδωνα του κινδύνου για πιο σοβαρό περιστατικό, καθώς, όπως τονίζουν, η κατάσταση έχει κυριολεκτικά ξεφύγει κάθε ελέγχου…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
 
Στις 08.01.2019, περί ώρα 06.00, συνοδός περιστατικού εξύβρισε απρόκλητα τους εργαζομένους του τμήματος των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας, τους απείλησε και διατάραξε σοβαρά τη λειτουργία του χώρου, καταδικασθείς αυθημερόν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, κατόπιν υποβληθείσης εγκλήσεως υπό των εργαζομένων.
Σύσσωμο το Σωματείο των Εργαζομένων εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους παθόντες συναδέλφους και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός όλων των μελών του σε κάθε δύσκολη στιγμή. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      ΜΠΛΕΚΟΥ ΘΕΑΝΩ

(ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ελάτε στο Παναρκαδικό της Τρίπολης ξέρει αρκετά τερτιπια και νόμους ο Τομάρας θα εισηγηθεί και για εσάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.