Στα διόδια της Νεστάνης οι αγρότες της Μαντινείας μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς (photos&video)

Στα διόδια της Νεστάνης οι αγρότες της Μαντινείας μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς (photos&video)

Φεβρουάριος 13, 2013 - 15:34
8 σχόλια

Αγρότες: Δεν μας υπολογίζουν....Είμαστε χρεωμένοι και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα με πίστωση

Παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γιάννης Κουνέλης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Κώστας Κατσαφάνας, ο εντεταλμένος σύμβουλος για αγροτικά θέματα Γιώργος Παπαδημητρίου και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Για μία ώρα, από τις 2- 3 το μεσημέρι οι αγρότες της Μαντινείας, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβου του Σκλήφα, ειρηνικά και χωρίς να δημ"ιουργηθεί κανένα πρόβλημα μοίρασαν φυλλάδια με τα αιτήματά τους στους διερχόμενους οδηγούς από τα διόδια της Νεστάνης.

Οι αγρότες πραγματοποίησαν τη σημερινή δράση στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους με σκοπό να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους σε όλους τους πολίτες και τόνισαν πως δεν έχουν προς το παρόν σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία κλείνοντας δρόμους. Διευκρίνισαν πως θέλουν τη στήριξη όλων των κοινωνικών τάξεων, γιατί ο αγώνας τους είναι δίκαιος και μέχρι τώρα κανείς δεν τους υπολογίζει και όπως είπε χαρακτηριστικά ένας αγρότης "όλοι είναι χρεωμένοι και οι τράπεζες αλλά και κανείς άλλος δεν τους δίνει τίποτα με πίστωση".

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν στα μπλόκα και καθημερινά συντονίζουν τη δράση τους σε συνεργασία με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα, ενώ στο πλευρό τους είναι κόμματα, δήμος Τρίπολης (δημοτική αρχή και μειοψηφία) αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο αντιπεεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Όλοι επεσήμαναν πως ο αγροτικός πληθυσμός υποφέρει και η Κυβέρνηση θα πρέπει να αφουγκραστεί τα αιτήματά τους και να δικαιώσει τον αγώνα τους, γιατί χωρίς τον πρωτογενή τομέα δεν θα επέλθει ανάπτυξη στον τόπο ...

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/E8cqo5HqHdk

youtube://v/bjYDNjltxfo

youtube://v/3f61iYAwg9A


8 Σχόλια

Τώρα που ο δρόμος ανήκει σε εταιρεία...τα τρακτέρ δεν ανεβαίνουν πάνω. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Τι ωραία παρέα που ήμαστε όλοι....Βλέπω τον κ.Γιαννακούρα,τον κ.Παυλή,τον κ.Κατσαφάνα,τον κ.Παπαδημητρίου,τον κ.Κουνέλη(τον χαχαχα δεν είδα πουθενά) να είναι εκεί έξω με τους αγρότες μας στο κρύο,τον αγέρα και τη βροχή ώστε να διαλαλούν τα όμορφα αιτήματα τους........Μπράβο παιδιά....Δεν περίμενα τέτοια ομοψυχία από αυτό το όμορφο και γελαστό παρεάκι.....Αλήθεια τον δρόμο Ζευγολατιό-Παρόρι στο ύψος της καταβόθρας του Ζευγολατιού πότε θα τον κλείσετε?

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΊΟΖΗΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. Α ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΤΣΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ.

Μπορεί να είναι και έτσι. Μπορεί κάποιοι να ψάχνουν για ψήφους. Μπορεί- Μπορεί-Μπορεί!!! Όμως τούτες τις στιγμές τις κρίσιμες που περνάμε σαν λαός, όλοι πρέπει να ενωθούμε μπροστά σε ένα στόχο. Να σταματήσουμε την ανεργία τις απολύσεις τις διαθεσιμότητες τη φτώχεια την εξαθλίωση, τις αρρώστιες και τις αυτοκτονίες που μοιράζει απλόχερα στο λαό η κυβερνητική τρόικα. Για να πετύχουμε το στόχο αυτό, όλοι είναι καλοδεχούμενοι στον αγώνα. Όλοι λοιπόν να δώσουμε το παρόν και στις 20-2-2013 ώρα 10.30 στη πλ. Αγ. Βασιλείου στη Τρίπολη. ΑΓΡΟΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ...

όλοι στα μπλόκα των αγροτών τώρα αν θέλουμε να ξαναπάρουμε τη ζωή που μας στέρησαν. Βγήκαν οι προδότες και το είπαν ανοιχτά και ας το μπαλώνουν τώρα, το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία έχουν κικρότερους μισθούς γι αυτό και η μεγάλη "ανάπτυξη" που έχουν. Ξυπνήστε επιτέλους νεοέλληνες εντολές της ελίτ τηε ελληνικής και διεθνούς οικονομίας εκτελούν και θα σας μετατέψουν σε δούλους τους. Δεν αντέχεται άλλο αυτή κατάσταση όλοι μαζί με τους εγρότες ο εχθρός μας είναι κοινός.