Σουρλής: «Μπορεί οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν» - Γιοβάνοβιτς: «Έχω καλές αναμνήσεις από Αρκαδικό»

Σουρλής: «Μπορεί οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν» - Γιοβάνοβιτς: «Έχω καλές αναμνήσεις από Αρκαδικό»

Μάιος 24, 2011 - 22:09

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην σέντερ του Αρκαδικού και νυν του ΚΑΟΔ, Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, μίλησε για το παιχνίδι και την επιστροφή του στην Τρίπολη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επέστρεψα στην Τρίπολη, είχα την ευκαιρία να δω παλιούς μου φίλους. Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ στην Τρίπολη ένα χρόνο».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Γιοβάνοβιτς μίλησε για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τη φετινή ομάδα του Αρκαδικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον ΚΑΟΔ αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν όμως τόσο εύκολο όπως μπορεί να μοιάζει και να δείχνει η φετινή πορεία. Αλλά στο φινάλε είμαστε πρωταθλητές και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό.

Ο Αρκαδικός αποτελείται από μία νέα ομάδα με νέους παίκτες και επομένως είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις μία εξίσου ανταγωνιστική ομάδα και να πραγματοποιήσει καλά αποτελέσματα», ενώ όσον αφορά τον εαυτό του δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί είχα μία επιτυχημένη χρονιά κι εγώ αλλά και η ομάδα μου».

Τέλος όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε χαρακτηριστικά κλείνοντας: «Αυτή τη στιγμή περιμένω να ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και όσον αφορά το Καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν γνωρίζω τίποτα ακόμα.».

 

 

Σουρλής: «Μπορεί οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν»

 

Μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να μας… στενοχώρησε, αφού οργάνωσε με εξαιρετικό τρόπο το παιχνίδι της νυν ομάδας του, του ΚΑΟΔ, αλλά στο τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρκαδικό και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ δεν απέκλεισε να… ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους.

Ο λόγος για τον πρώην πλευμέηκερ του Αρκαδικού και νυν του ΚΑΟΔ Γιώργου Σουρλή, που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«Παλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το αξίζαμε, δείξαμε σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, είχαμε διάρκεια και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σουρλής δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ο ΚΑΟΔ έκανε αυτό που κάνει συνέχεια. Παίζει σταθερά, εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη του Αρκαδικού, δημιούργησε μία μικρή διαφορά και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι ο Αρκαδικός. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, αλλάξαμε ρυθμό, αφού από εκεί που είχε ένα γρήγορο ρυθμό το πήγαμε σε πολύ αργό ρυθμό και ο Αρκαδικός αναγκάστηκε να βάλει λίγο ταχύτητα στο παιχνίδι του και υπέπεσε σε πολλά λάθη στο τέλος».

Σχετικά με το γεγονός δηλώσεων του προπονητή του ΚΑΟΔ Τακιανού, ότι η ομάδα της Δράμας δεν έχει αγκαλιαστεί όσο θα έπρεπε από τον κόσμο της περιοχής εκεί, ο Σουρλής σχολίασε:«Είναι και από τη Δράμα και μάλιστα αποτελεί προπονητής και δεύτερο χρόνο εκεί, σίγουρα μπορεί να μιλήσει και να πει περισσότερα πράγματα από μένα. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αυτή η ομάδα υπερέβαλε εαυτό σε πολλά πράγματα, κατάφερε πολλά πράγματα και θεωρώ ότι θα μπορούσε ο κόσμος να ήταν πιο κοντά σε μας. Από εκεί και πέρα εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, περιμένουμε όσους θέλουν να έρθουν κοντά μας και θα τους περιμένουμε», ενώ όσον αφορά την Α1 ο Σουρλής δήλωσε:«Θα μιλάμε γι’ αυτό όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, έχουν μείνει ακόμη τρία παιχνίδια για εμάς και για να σεβαστούμε τον εαυτό μας, πρέπει και σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια αν όχι να τα κερδίσουμε όλα, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Κι αυτό είναι σημαντικό για την εικόνα μας και συνεπώς όταν είσαι πρωταθλητής πρέπει να παίζεις σαν πρωταθλητής».

Σχετικά με την πληροφορία ότι το ρεκόρ εισιτηρίων τη φετινή σεζόν για τον ΚΑΟΔ έγινε στο ματς με τον Αρκαδικό (404 εισιτήρια που τότε ήταν ντέρμπι κορυφής) ο Γιώργος Σουρλής είπε χαρακτηριστικά:«Φαντάζομαι πως ναι, γιατί τότε ήταν ο περισσότερος κόσμος και θεωρώ ότι ο κόσμος θα μπορούσε να ήταν περισσότερο κοντά μας. Από εκεί και πέρα τον περιμένουμε και δεν είναι ποτέ αργά».

Όσον αφορά την προηγούμενη ομάδα του, τον Αρκαδικό, ο Σουρλής δήλωσε: «Ο Αρκαδικός δείχνει για δεύτερη σερί χρονιά ότι μπορεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κάνει πρωταθλητισμό όπως οι άνθρωποί του ήθελαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μοχθούν γι’ αυτή την ομάδα, γιατί είναι δύσκολοι καιροί και όλοι το καταλαβαίνουμε..

Από εκεί και πέρα τους εύχομαι καλή συνέχεια και ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως οι δρόμοι μας κάποτε να ξανασυναντηθούν».

Ειδήσεις: