Σμυρνιώτης: Η παράταξή μας επένδυσε στην Παιδεία

Σμυρνιώτης: Η παράταξή μας επένδυσε στην Παιδεία

Σεπτέμβριος 12, 2016 - 09:13
0 σχόλια

Με ένα μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάννης Σμυρνιώτης εύχεται στους μαθητές να έχουν καλή σχολική χρονιά και κάνει έναν μίνι απολογισμό της θητείας της παράταξής του ως προς τα εκπαιδευτικά πράγματα στον Δήμο Τρίπολης, υπενθυμίζοντας ότι επί δημαρχίας του σχεδιάστηκαν και ιδρύθηκαν τέσσερις σχολικές μονάδες, ενώ προωθήθηκε η ολοκλήρωση άλλων δύο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παράταξή του έκανε πράξη την πεποίθηση ότι η Παιδεία πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητα της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας.

Η ανάρτηση του κ. Σμυρνιώτη αναφέρει:

Σήμερα που μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, αισθανόμαστε και εμείς περήφανοι γιατί στο περιορισμένο διάστημα της θητείας μας καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τέσσερις νέες σχολικές μονάδες (4ο, 10ο και Πράσινο Νηπιαγωγείο, 12ο Δημοτικό) και να συμβάλουμε στην ολοκλήρωση δύο ακόμα (4ο Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο) κάνοντας πράξη την πεποίθησή μας ότι η επένδυση στην Παιδεία πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και κυρίως στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες που για πρώτη φορά θα διαβούν το κατώφλι του σχολείου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.