Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Σεπτέμβριος 08, 2010 - 12:05

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 8η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αίτηση του κ. Αθανασιάδη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου για τη μείωση δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης.

2. Εξέταση ενστάσεων – Έγκριση των Πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού της εργασίας (Παροχή Υπηρεσιών) με τίτλο «Λειτουργία και συντήρηση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Μεγαλόπολης».

3. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του κατεπείγοντος έργου «Επούλωση λάκκων – Αποκατάσταση βλαβών οδοστρώματος Τ.Δ. Μεγαλόπολης».

4. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 για την καταβολή της δαπάνης της κατεπείγουσας εργασίας «Επισκευή μοτέρ αντλιοστασίου Τ.Δ. Μεγαλόπολης (Κυπαρισσίων)».

5. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010 για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου ΄Υδρευσης (στο Βίδι) Τ.Δ. Παραδεισίων»

6. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010 για την εκτέλεση του κατεπείγοντος έργου «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης πηγής ΣΑΒΑΛΑ».

7. Εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση – Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Οικισμού Παλαιομοιρίου Τ.Δ. Τριλόφου» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010.

8. Εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου από πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης έργου «Ανέγερση Νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010.

9. Εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου από πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης έργου «Κατασκευή Νέου Δικτύου ΄Υδρευσης Τ.Δ. ΄Ισαρη» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010.

10. Εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου από πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης έργου «Κατασκευή Αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Πλάκας» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2010.

11. Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Δημαρχείου Μεγαλόπολης».

12. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών των χορτοκοπτικών μηχανημάτων του Δήμου.

13. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών συντήρησης του οχήματος του Δήμου με αριθμ. κυκλ. ΚΗΟ 9908 (FORD Λεωφορείο).

14. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2010 - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών συντήρησης του μηχανήματος του Δήμου με αριθμ. κυκλ. ΜΕ 117032 (Υδροφόρα).

Πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις: