Σήμερα ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Olive Green

Σήμερα ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Olive Green

Απρίλιος 04, 2015 - 15:56
0 σχόλια

Την ευκαιρία να ακούσουν μια άλλη εκδοχή των τραγουδιών, πολύ γνωστών αλλά και "κρυμμένων", από την εποχή των Πυξ Λαξ αλλά και της προσωπικής του πορείας , στηριγμένα σε ενορχηστρώσεις της τελευταίας sold out συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα με την Φιλαρμονική ορχήστρα της Πράγας στο Ηρώδειο, θα έχουν όσοι βρεθούν στο Olive Green το Σαββατο 4/4/15 και ώρα 22:00!
Μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες παραστάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Αμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντίσσελντορφ και Βερολίνο, η συναυλία "κλέβει"κάτι από την μαγεία των κλασσικών ενορχηστρώσεων και συνδιάζεται με την δυναμική συμμετοχή ενός ακουστικού συνόλου των Border Breakers Band και φιλοδοξεί να παρουσιάσει "πραγματικές"διασκευές τραγουδιών που έχουν παιχτεί ελάχιστα ή καθόλου ζωντανά.

Αλλά και στα πολύ γνωστα τραγούδια μια εκδοχή που τους δίνει την "ανάσα"να βγάλουν στό φώς τα πιο βαθιά τους μυστικά...Κάτι σαν ένα ταξίδι στον χρόνο την στιγμή πού γράφτηκαν !!! 

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε η ανάγκη για αυτή την πιο ακουστική και εσωτερική προσέγγιση σε τραγούδια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Σίγουρα είναι μια παράσταση με πολύ ιδιαίτερα και βαθιά συγκινητικά προσωπικά χαρακτηριστικά, που σπάνια θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε.

Οι Boarder Breakers Band είναι:

Σταύρος Παργινός (Τσέλο) 
Νίκος Σάλτας ( Πιάνο )
Koκκίνης Παναγιώτης (κρουστά,τύμπανα)
Marleri Samule (Σαξόφωνο)
Ροδούλα Κουταλέλλη ( Φωνή – φλάουτο)

Τιμη εισόδου 7euro
Τηλέφωνο κρατήσεων 2710 237971
Olive Green
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.