Σήμερα το φιλικό με Πανιώνιο - Αργυρόπουλος: «Έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Σήμερα το φιλικό με Πανιώνιο - Αργυρόπουλος: «Έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Αύγουστος 04, 2010 - 21:03

Ο Αστέρας θα δώσει σήμερα το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας υποδεχόμενος στην Τρίπολη τον Πανιώνιο (18.30) και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του απέναντι σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκ.

Στο μεταξύ, δύο προπονήσεις περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα, με το Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του να δίνουν το πρωί βάρος σε θέματα φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης, ενώ το απόγευμα δόθηκε έμφαση σε θέματα τακτικής και πολλών ασκήσεων με τη μπάλα στο γήπεδο.

Από το προπονητικό πρόγραμμα απουσίασαν οι Κρις (θεραπεία), Ριμκεβίτσιους (ατομικό πρόγραμμα), Στεφανάκος (θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα).

Διάθεση Εισιτηρίων με Πανιώνιο, Κόρινθο, Εθνικό Αστέρα.

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια των τριών φιλικών παιχνιδιών του Αστέρα με Πανιώνιο, Κόρινθο και Εθνικό Αστέρα:

- Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5.00μμ έως τις 6.30μμ ώρα έναρξης του αγώνα.
Γενική είσοδος 15€.

- Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με την ΚΟΡΙΝΘΟ το Σάββατο 7 Αυγούστου 2010, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5.00μμ έως τις 6.30μμ ώρα έναρξης του αγώνα.
Γενική είσοδος 5€.

- Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5.00μμ έως τις 6.45μμ ώρα έναρξης του αγώνα.
Γενική είσοδος 10€.

* Για τους συγκεκριμένους αγώνες, η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από τις πύλες της Θύρας 2.
* Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη προμηθευτεί οι φίλαθλοι της ομάδας ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια.
* Ταυτόχρονα με την διάθεση εισιτηρίων αγώνα, θα γίνεται και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο εκδοτήριο της θύρας 1

Ο Ιβάνοφ στον Αστέρα

Με μεθοδικές κινήσεις η διοίκηση του Αστέρα προχώρησε στην απόκτηση του Εσθονού Βλάντισλαβ Ιβάνοφ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Ιβάνοφ γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1986, έχει ύψος 1.85 και ζυγίζει 78 κιλά, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και πέρσι αγωνιζόταν στην Λεβάντια Ταλίν.

Ο Ιβάνοφ που στον Αστέρα θα φοράει το Νο99, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, αφού μπορεί να παίξει το ίδιο καλά ως επιθετικός, αλλά και ως οργανωτής του παιχνιδιού με κύρια χαρακτηριστικά του, με τις πάσες ακριβείας του, την ταχύτητα του, την κίνηση στο χώρο, τις περίτεχνες ενέργειες του με την μπάλα και τα τελειώματα των φάσεων!

Τα στατιστικά του Ιβάνοφ από το 2004 και έπειτα έχουν ως εξής:

2004-2005: Ταρτού 38 αγώνες-10 γκολ

2006-2009: Τρανς Νάρβα 88 αγώνες-26 γκολ

2009-2010: Λεβάντα 27 αγώνες-11 γκολ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ υπογράμμισε: «Είμαι ευτυχισμένος που έγινα μέλος στην οικογένεια του Αστέρα. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παίξει καλό ποδόσφαιρο ο Αστέρας και να πετύχει τους στόχους του.

Θέλω να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι μας και εγώ με τη σειρά μου θέλω να δώσω σε αυτούς καλά παιχνίδια πετυχαίνοντας γκολ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές και διαπιστώνω πώς όλοι στον Αστέρα είναι μία οικογένεια. Είναι εύκολο να προσαρμοστείς σε αυτή την ομάδα.

Στο διάστημα που είμαι εδώ διαπίστωσα πώς γίνονται ενδιαφέρουσες προπονήσεις και είδα πώς όλοι οι προπονητές δίνουν και την ψυχή τους για όλους τους παίκτες του Αστέρα. Μου αρέσει πώς εδώ υπάρχει ένα όραμα για την ομάδα, προκειμένου να φτάσει ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος του Αστέρα μίλησε σήμερα για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, για τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, αλλά και την πρόσφατη κλήση του στην εθνική ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στην Ελβετία.

Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός δήλωσε: «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και σε τακτικό επίπεδο και πιστεύω ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι.

Κάνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα έτσι ώστε να «δεθούμε» μεταξύ μας και να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και θέλουμε όλοι να πάει καλύτερα ο Αστέρας από πέρσι.

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στις εθνικές ομάδες, έχοντας περάσει από όλες μέχρι σήμερα. Είναι τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου είτε σε φιλικά, είτε σε επίσημα παιχνίδια και από την πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ.

Όσον αφορά την φετινή αγωνιστική περίοδο, θέλω να είμαι υγιής και να βοηθήσω τον Αστέρα, προκειμένου να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται θα θέλαμε όμως και την συμπαράσταση του κόσμου μας»

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: