Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και θυελλώδεις ανέμους

Σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και θυελλώδεις ανέμους

Νοέμβριος 07, 2016 - 14:47
0 σχόλια

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από απόψε Δευτέρα (07-11-2016) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ)

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Αύριο Τρίτη (08-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

2. Μεθαύριο Τετάρτη (09-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Πάρα τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά, η Θράκη, τα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10-11-2016).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.