Σήμα κινδύνου για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Σήμα κινδύνου για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Μάιος 13, 2016 - 10:33
0 σχόλια

Χωρίς ασθενοφόρο έχει μείνει αυτές τις ημέρες το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, αφού έχει σταλεί για επισκευή.

Το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης των μονάδων Υγείας, λιγοστοί γιατροί, έλλειψη υπαλλήλων διοίκησης, αλλά και έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου.

Το Κέντρο Υγείας έχει μόνο έναν οδηγό ασθενοφόρου που καλύπτει μία συγκεκριμένη βάρδια κι έτσι όταν προκύψει μεταφορά κατά τις ώρες που δεν εργάζεται αυτός, οι γιατροί καλούν το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη το οποίο χρειάζεται τουλάχιστον σαράντα λεπτά για να φτάσει στο Κέντρο Υγείας.

Ο Νάσος Κάλλας από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας με δημοσίευσή του στο Facebook αναφέρει:

«Σήμερα για ακόμη μια φορά σταθήκαμε δίπλα στο Κ.Υ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ. Το χαλασμένο Ασθενοφόρο πήγε για επισκευή συνοδεία με το τζιπ μας, αυτές τις ημέρες δε θα έχουμε ασθενοφόρο, το Κέντρο Υγείας μας το αρρώστησαν, το κράτος άρχισε να δείχνει αδιαφορία για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να κλείσει. Αγαπητοί Δημητσανίτες φίλοι, γνωστοί τοπικοί άρχοντες και Εκκλησία και πολίτες των Τροπαίων (διότι κι εκεί έχει κέντρο υγείας) κάποτε βγήκατε στους δρόμους όταν το κράτος έκλεινε το σχολείο μας τώρα τι θα κάνουμε;

»Αν κλείσουν τα Κέντρα Υγείας και ειδικά της Δημητσάνας πέφτει μια μεγάλη ταφόπλακα στη Γορτυνία και αν νομίζετε αγαπητοί φίλοι ότι υπερβάλλω τότε ελάτε να πάμε μια βόλτα μαζί στα Κέντρο Υγείας να δείτε πώς τα κατάντησε το κράτος... Είμαστε όλοι προ των ευθυνών μας, αγαπητοί πατριώτες, θα έχουμε όλοι ευθύνη αν κλείσει έτσι χωρίς να συναντήσει το κράτος κανένα εμπόδιο... Τοπικοί άρχοντες, Εκκλησία, λαός και σύλλογοι πρέπει να μαζευτούμε κάποια στιγμή όλοι να δούμε τι θα κάνουμε να δοθεί λύση, εμείς σαν ομάδα θα βοηθάμε με ό,τι δύναμη έχουμε το Κέντρο Υγείας μέχρις ότου να πέσουμε άλλα δεν θα πέσουμε, δεν θα τους αφήσουμε να μας ρίξουν όσα βέλη κι αν ρίξουν όλοι μαζί ενωμένοι θα τα δεχθούμε.

»Αγαπητοί συμπολίτες, πάμε όλοι μαζί για μια φορά εθελοντικά, μαζί όλοι μπορούμε.»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.