«Σίφουνας» η Δόξα στο Γύθειο

«Σίφουνας» η Δόξα στο Γύθειο

Μάιος 15, 2016 - 18:56
0 σχόλια

Ολυμπιακός Γυθείου-Δόξα Μεγαλόπολης 0-3

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους αγώνες μπαράζ ανόδου του μίνι πρωταθλήματος ΕΠΣ η Δόξα Μεγαλόπολης παίρνοντας με εμφατικό τρόπο από την δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Γυθείου με 0-3.

Νίκος Λυμπερόπουλος στο 10’, το αυτογκόλ του Νάκου στο 61’ και ο Αντώνακας στο 79’ ήταν οι σκόρερ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με την Δόξα να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της ενόψει της συνέχειας.

Οι κυανόελυκοι με μεγάλο πάθος, θέληση και πολύ συγκέντρωση  αλλά και με την μαεστρική καθοδήγηση από τον πάγκο και το προπονητικό δίδυμο των Βασίλη Κούβαλη και Ηλία Κατσούλα έδειξα ότι έχει όλα τα φόντα για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δόξα να μπάινει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προειδοποιεί με τον Κατσαρό στο 6’ με το πλασέ του όμως να φεύγει άουτ. Στο 10’ ήρθε το γκολ για την ομάδα της Αρκαδίας με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο από τα αριστερά να σεντράρει και τον Νίκο Λυμπερόπουλο με πολύ ωραία κεφαλιά να νικά τον Καβαλιώτη για το 0-1. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση του στα καρέ της Δόξας μετά το τέρμα που δέχθηκε και στο 13’ το μακρινό σουτ του Τζανετάκου βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημητρέλης θα δηλώσει παρών αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κατσικά με την ομάδα του Γυθείου να έχει ακόμα μία καλή στιγμή με το σουτ του Λιγνού μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ.

Η Δόξα προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και τα κατάφερε ψάχνοντας να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις με τον Νίκο Λύμπερόπουλο στο 43’ να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Γυθείου πέρασε και τον Καβαλιώτη και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ με το ημίχρονο να τελειώνει με το χλιαρό σουτ του Κατσικά να καταλήγει στην αγκαλιά του Δημητρέλη.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η πρόθεση από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη και δεν ήταν άλλη από το να προσπαθήσει να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή της Δόξας με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Λιγνού στο 48’ να περνάει άουτ ενώ στο 51’ ο Δημητρέλης να εξουδετερώνει τον Τζανετάκο. 10’ λεπτά μετά όμως η Δόξα πάγωσε για τα καλά το Δημοτικό γήπεδο Γυθείου όταν μετά από μία παράξενη φάση ο Νάκος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για 0-2 για την ομάδα της Μεγαλόπολης.

Στην συνέχεια και με το υπέρ της προβάδισμα αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη η Δόξα έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και να διαχειριστεί άψογα την αναμέτρηση και μάλιστα κατάφερε να φθάσει και σε ένα τρίτο τέρμα με τον Αντώνακα στο 79’.  Έτσι η ομάδα της Μεγαλόπολης κατάφερε να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ.

Ολυμπιακός Γυθείου: Καβαλιώτης, Ρασσιάς, Δασκαλάκης,  Γρηγορακάκης, Νάκος,  Βλάχος, Καρνιάτης,A. Λιγνός, Μ. Σουκούλι, Β. Τζανετάκος,  Κατσίκας

Δόξα Μεγαλόπολης: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Αντώνακας, Γιαννακούλιας, Πανγιωτόπουλος, Στρέμπας, Νάνος, Δρόσος, Λυμπερόπουλος Δ., Κατσαρός, Λυμπερόπουλος Ν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.