Σεμινάρια ποδηλασίας στην Κύπρο με Αναστόπουλο

Σεμινάρια ποδηλασίας στην Κύπρο με Αναστόπουλο

Νοέμβριος 10, 2015 - 07:56
0 σχόλια

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Αρκαδική ποδηλασία να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επιτυχίες του Χάρη Καστραντά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον πρώτο επαγγελματία ποδηλάτη στη χώρα μας, τον επίσης  Αρκά Βασίλη Αναστόπουλο που είχε διαπρέψει παλιότερα στην Αυστρία.

Ο Αναστόπουλος πιστός στην μεγάλη του αγάπη, την ποδηλασία, βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στην Κύπρο, όπου διδάσκει στα σεμινάρια προπονητών που γίνονται στη Λευκωσία στην έδρα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τον Αναστόπουλο έχει στείλει στην Κύπρο η UCI, στην προσπάθεια της παγκόσμιας Ομοσπονδίας να αναπτύξει το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο Αρκάς προπονητής είναι ο μοναδικός που εκπροσωπεί την UCI στην Μεγαλόνησο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήταν στα Τίρανα για τα σεμινάρια που έγιναν εκεί.

Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν οκτώ ημέρες στην Κύπρο και στη συνέχεια οι προπονητές θα δώσουν εξετάσεις για να πάρουν το δίπλωμα προπονητικής επιπέδου Ι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.