«Σειρήνες» από Κύπρο για Καλτσά

«Σειρήνες» από Κύπρο για Καλτσά

Μάρτιος 12, 2019 - 10:42
0 σχόλια

Ο Νίκος Καλτσάς πραγματοποιεί ίσως μία από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του όντας από τους πρωταγωνιστές του εφετινού Αστέρα Τρίπολης στην πορεία του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Με 5 γκολ και 5 ασίστ στην Super League ο Νίκος Καλτσάς φαίνεται και από του αριθμούς πόσο πολύτιμος είναι για τους κιτρινομπλέ έχοντας την δική του επιρροή στο επιθετικό και δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του.

Κάπως έτσι και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Νίκου Καλτσά φθάνει στο τέλος του σε λίγους μήνες με τον Αστέρα Τρίπολης ο 29χρονός εξτρέμ βρίσκεται στα υπόψιν ομάδων ενόψει του καλοκαιριού και της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Νίκο Καλτσά υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο και μάλιστα ομάδας εκ των κορυφαίων του νησιού η οποία φλερτάρει με την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέσα σε αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κεφάλαιο Άρης όπου το περασμένο καλοκαίρι είχε ρίξει ματιές προς τον Νίκο Καλτσά ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους εγχώριους μεταγραφικούς του στόχους.

Όλα αυτά ασφαλώς είναι σε πλήρη συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Αστέρα Τρίπολης και αν ο Βεροιώτης άσος ανανεώσει την συνεργασία του με την αρκαδική ομάδα η αναζητήσει κάτι άλλο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.