Σε ρυθμούς Ξάνθης ο Αστέρας

Σε ρυθμούς Ξάνθης ο Αστέρας

Νοέμβριος 02, 2018 - 16:10
0 σχόλια

Με το μυαλό στην δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League την Δευτέρα (5/11, 19:00) βρίσκονται άπαντες στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο.

Η αρκαδική ομάδα δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες θέλοντας από αυτόν τον αγώνα να κάνει το restart του και να επιστρέψει στις νίκες που τόσο πολύ έχει ανάγκη και τόσο πολύ χρειάζεται ενόψει της συνέχειας.

Μετά την νίκη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος με τα Τρίκαλα αλλά κυρίως την εξαιρετική εμφάνιση και την διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη στο γήπεδο η ψυχολογία για το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι στα ύψη.

Σε επίπεδο προπονήσεων ο Αστέρας Τρίπολης είναι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξανθη με τον Σάββα Παντελίδη με τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.