Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Δημητσάνα (pics)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Δημητσάνα (pics)

Σεπτέμβριος 08, 2021 - 19:07
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η Δημητσάνα η οποία βάζει τις βάσεις και χτίζεται για την νέα αγωνιστική χρονιά και τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αρκαδίας στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας.

Η ομάδα "πρόσφυγας" του Αρκαδικού ποδοσφαίρου φιλοδοξεί (όπως μας εξέφρασαν οι άνθρωποι της) πως μέσα ακόμα και στο επόμενο δίμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι βελτιωτικές εργασίες που έχουν ξεκινήσει στο γήπεδο της και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της, στην φυσική της έδρα γιατί είναι γεγονός πως έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανένα άλλο σωματείο τα τελευταία χρόνια.

Η Γορτυνιακή ομάδα βρίσκεται όπως αναφέραμε σε ρυθμούς προετοιμασίας οι οποίοι έχουν κορυφωθεί με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές και τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν πολλά κιλά ιδρώτα στον αγωνιστικό χώρο της Κάρτσοβας.

Στόχος για την Δημητσάνα να παραμείνει στο υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα τοπικά δρώμενα δείχνοντας πως η μεθοδική δουλειά και το πλάνο των τελευταίων ετών πως αποτελούν την σταθερά του σωματείου στο δρόμο για τις επιτυχίες.

Η προπόνηση της Τετάρτης περιλάμβανε ομιλία του προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σχίζα με τον άμεσο συνεργάτη του Σπύρο Βεργάκη να πιάνει δουλειά στις ασκήσεις που αφορούσαν την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια να ακολουθήσουν τα παιχνίδια με μπάλα.

Από την προπόνηση της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου υπήρχαν και δικαιολογημένες απουσίες ποδοσφαιριστών που είχαν πάρει ειδική άδεια με την Δημητσάνα να έχει ως προτεραιότητα την μεταγραφική της ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις έχοντας στο μικροσκόπιο της παίχτες που μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ποιοτικό επίπεδο του ρόστερ.

Εκτός των προπονήσεων η Δημητσάνα το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα δώσει και φιλικές αναμετρήσεις για να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται συνολικά η ομάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.