Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Τρίπολη (pics)

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 17, 2017 - 11:52
0 σχόλια

Κάθε φέτος και νωρίτερα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι γίνεται ο  Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη της Τρίπολης. Δειλά-δειλά, τα πρώτα σπίτια έχουν στολιστεί και τα πρώτα φωτάκια έχουν τοποθετηθεί  στα δέντρα, με τους κατοίκους της πόλης να πιστεύουν ότι όσο πιο νωρίς στολίσουν τόσο περισσότερο θα χαρούν τον όμορφο στολισμό του σπιτιού τους.

Και η πόλη της Τρίπολης έχει ήδη ξεκινήσει να μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με τα πρώτα αγγελάκια και τις πρώτες καμπανούλες να έχουν τοποθετηθεί στις κολόνες ηλεκτρισμού σε διάφορα κεντρικά σημεία της Τρίπολης.

Τα συνεργία του Δήμου Τρίπολης καθημερινά βάζουν τα φωτάκια έτσι ώστε στις 6 Δεκεμβρίου να είναι όλα έτοιμα για το άναμμα του δέντρου στην πλατεία Πετρινού. Όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον ο καιρός επιτρέψει τις εργασίες των συνεργείων και φυσικά την πραγματοποίηση της μεγάλης εκδήλωσης στο κέντρο της Τρίπολης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Βρέντα αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, πληροφορήθηκε ότι ο στολισμός της Τρίπολης θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Τα λαμπιόνια και τα λοιπά παιχνίδια θα επεκταθούν και θα φτάσουν και στην πλατεία Βαλτετσίου, πράγμα που θα μεγαλώσει το εμπορικό κέντρο και τους περιπάτους.

Ο στολισμός σε γενικά πλαίσια θα είναι ο ίδιος αλλά θα υπάρξουν και μικρές προσθήκες οι οποίες θα ενισχύσουν το φετινό θέμα των εκδηλώσεων. 
Τα μεγάλα έλατα θα έχουν τοποθετηθεί και τα χιλιάδες λαμπιόνια θα έχουν ανάψει προκειμένου να βάλουν τους κατοίκους της πόλης σε εορταστικούς ρυθμούς.

Αναμφισβήτητα ο στολισμός των τελευταίων ετών, έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια και έχει κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών αλλά και των μόνιμων κατοίκων.

Έτσι λοιπόν σε 19 μέρες η Τρίπολη θα φορέσει τα καλά της, φτιάχνοντας τη διάθεση των κατοίκων της.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.