Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας

Δεκέμβριος 08, 2019 - 17:24
0 σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (7.12.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 73χρονης ημεδαπής, η οποία έγινε χθες (7.12.2019) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα στο οποίο επέβαιναν, παρέσυραν αυτή με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Ανωτέρω δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (7.12.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) άτομα, 26χρονος ημεδαπός και 23χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (7.12.2019) το μεσημέρι, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για απείθεια.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (7.12.2019) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τα -κατά περίπτωση – αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη, προχθές (6.12.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονη ημεδαπή γιατί προέτρεψε το ανήλικο τέκνο της καθώς και έτερο ανήλικο, που ήταν υπό την εποπτεία της, να προβούν σε απόπειρα κλοπής και σε κλοπές καταστημάτων ημεδαπών, οι οποίες έγιναν την 4.12.2019 και 5.12.2019, αντίστοιχα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής, που είχε γίνει την 6.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.