Σε εξέλιξη η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι

Σε εξέλιξη η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι

Νοέμβριος 11, 2014 - 10:50
0 σχόλια

Ερώτηση για το Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι έθεσε η Μαντινειακή Συμπολιτεία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου. Απαντώντας ο δήμαρχος κ. Παυλής ανέφερε ότι στο πρώτο πακέτο που ανοίχθηκε για να γίνει η ψηφιοποίηση του αρχείου έλειπε ένα σημαντικό έγγραφο.

Για το λόγο που είναι κλειστό στο κοινό το μουσείο τόνισε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο μουσείο. Μετά θα τοποθετηθούν κάποια αρχεία σε προθήκες, κάτι το οποίο θα το κάνει ειδικός. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν καθώς και οι προθήκες θα χρειαστούν περίπου 100.000 ευρώ.

Ο κ. Παυλής τόνισε ότι θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε μέσα στη χρονιά να ολοκληρωθούν οι εργασίες και το μουσείο να έχει μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Το μόνο που εγγυήθηκε είναι ότι η ψηφιοποίηση θα γίνει άμεσα. Ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που έχουν κάνει με το Υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να δοθούν τα χρήματα που χρειάζονται.

Μέχρι τέλος του χρόνου το Μουσείο θα είναι έτοιμο έτσι ώστε να δέχεται τους επισκέπτες του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.