Σε απεργιακό κλοιό η Τρίπολη (photos+video)

Σε απεργιακό κλοιό η Τρίπολη (photos+video)

Νοέμβριος 27, 2014 - 13:52
0 σχόλια

Σε δύο στρατόπεδα, ως συνήθως, ήταν χωρισμένες οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Τρίπολη την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, το Εργατικό Κέντρο και εργαζόμενοι στο Δημόσιο πραγματοποίησαν συγκέντρωση εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για τη μείωση των μισθών και των συντάξεων και  για τις χιλιάδες απολύσεις.

Τη δική του απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Αρκαδίας στην πλατεία Πετρινού όπου διαμαρτυρήθηκε για το ασφαλιστικό, για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, για το νέο μισθολόγιο και όλα τα μέτρα που  είναι προαποφασισμένα πριν την κρίση.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν πλάνα από τις απεργιακές συγκεντρώσεις καθώς και τι δήλωσαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αριστείδης Μπρουμάς, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας Νούσιος Δημήτρης και Η πρόεδρος των εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αδαμαντία Σαραντοπούλου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.