Σαν σήμερα: Ξεκίνημα με διπλό στο Γύθειο η Δόξα στο δρόμο για την Γ' Εθνική (vid)

Σαν σήμερα: Ξεκίνημα με διπλό στο Γύθειο η Δόξα στο δρόμο για την Γ' Εθνική (vid)

Μάιος 15, 2020 - 09:41
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης στοις 15 Μαίου του 2016 ξεκινάει με νίκη μέσα στο Γύθειο επί του τοπικού Ολυμπιακού το ταξίδι της στα μπαράζ ανόδου όπου λίγες εβδομάδες μετά πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη έκανε το πλέον ιδανικό ξεκίνημα με νίκη 0-3 στο Γύθειο κόντρα στον Ολυμπιακό και από την αρχή και απή την πρώτη κιόλας αγωνιστική των μπαράζ ανόδου τις διαθέσεις της για την συνέχεια.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 10ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη, το αυτογκόλ του Νάκου στο 61ο λεπτό εδραίωσε το τρίποντο των κυανόλευκων και ο Πάνος Αντώνακας στο 79ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το πρώτο διπλό της ομάδας της Μεγαλόπολης στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Δείτε το βίντεο του Γιάννη Παυλάκου σε περιγραφή του Άντι Κοντέα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Γυθείου με την Δόξα Μεγαλόπολης για τα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική το 2016.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ολυμπιακός Γυθείου - Δόξα Μεγαλόπολης 0 - 3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.