Σάκης Παντελιάδης: «Μπορούμε την 1η θέση στα play off» (video)

Σάκης Παντελιάδης: «Μπορούμε την 1η θέση στα play off» (video)

Μάιος 19, 2015 - 12:05
0 σχόλια

Ο Σάκης Παντελιάδης στο Arcadia Portal.gr

Λίγες μόνο ώρες πριν από τον αγώνα με των Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League ο Σάκης Παντελιάδης μίλησε στο ArcadiaPortal.gr  για τους αγώνες αλλά και τις προκλήσεις που έρχονται.

Ο Έλληνας άσος της αρκαδικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και να φτάσει στην πρώτη θέση των play off, μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τους στόχους του Αστέρα και το κίνητρο του Champions League, για την πιο έντονη στιγμή της εφετινής χρονιάς, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Παντελιάδης στο ArcadiaPortal.gr

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play off:

«Η διαδικασία των play off είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες και το ξέρουμε αυτό. Πιστεύω ότι ξεκινώντας τα play off κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και με ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο για εμάς είναι η νίκη, θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για να συνεχίσουμε την πορεία μας στα play off και να κατακτήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Θεωρώ πως μπορούμε να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση.»

Για την πολύ καλή απόδοση του Αστέρα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αν αυτό είναι το τρίτο και... φαρμακερό για να έρθει η νίκη:

«Με οδηγό αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να πορευτούμε και στο τρίτο. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως η διαδικασία των play off είναι πολύ δύσκολη και όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν στο 100% και στη συγκέντρωσή τους αλλά και στη θέληση για το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε έναν λόγο επιπλέον που παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε και ελπίζουμε η τρίτη φορά να είναι και η... φαρμακερή.»

Για τους στόχους του Αστέρα στα play off και για το κίνητρο της πρώτης θέσης και του Champions League:

«Το Champions League από μόνο του είναι ένας τεράστιος στόχος και κίνητρο. Παίζοντας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τις τρεις αντίπαλες ομάδες, διακρίνουμε πως έχουμε δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περιμένουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Για το αν θεωρεί και ο ίδιος με πως τα εφετινά play off μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά και για το πώς σχολιάζει το γεγονός ότι οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές:

«Οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές έως και μηδαμινές, καθώς δεν υπάρχουν διαφορές.  Σίγουρα θα μιλήσουν και οι έδρες και μην ξεχνάμε πως στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου σε Τούμπα και Λεωφόρο παίξαμε χωρίς κόσμο και σε αυτά τα παιχνίδια που έρχονται, θα έχουν οι ομάδες αυτές τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους. Όμως εμείς έχουμε δείξει ότι τόσο στην έδρα μας, που είμαστε και αήττητοι, όσο και εκτός, και σε όποια έδρα και αν πάμε, και ειδικά με τις μεγάλες ομάδες, έχουμε πολύ καλή απόδοση.»

Για τη στιγμή που θυμάται από την εφετινή χρονιά πιο έντονα:

«Η είσοδος στους ομίλους του Europa League και η πορεία του Αστέρα στη διοργάνωση ήταν κάτι που μας έχει μείνει στο μυαλό μας, όπως πιστεύω και σε όλη την πόλη και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Πιστεύω πως αυτό ήταν μια αρχή, και θεωρώ πως αυτό που θα μείνει στο τέλος, δεν έχει έρθει ακόμα.»

Για το αν μπορούν να συνεχιστούν οι υπερβάσεις του Αστέρα και στο μέλλον:

«Μπορούν να γίνουν ακόμα πολλές υπερβάσεις και είναι κάτι που το πιστεύω. Βασική προϋπόθεση σε αυτό, είναι τα πόδια μας να πατάνε στο έδαφος, να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και στην ομάδα και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά».

Για το μήνυμά του στον κόσμο:

«Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Τον θέλουμε κοντά μας γιατί και αυτός έχει συμβάλει τα μέγιστα για μείνει αήττητη η έδρα μας. Θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και από την πλευρά μας να ξέρει ο κόσμος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Μπορούμε την 1η θέση στα play off"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.