Σ. Καρύδας: «Σκληρή δουλειά ενόψει Ψυχικού»

Σ. Καρύδας: «Σκληρή δουλειά ενόψει Ψυχικού»

Ιανουάριος 11, 2015 - 10:09
0 σχόλια

Στο δύσκολο πρόγραμμα που ξεκινάει για τον Αρκαδικό αλλά και στην πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του στάθηκε ο Σάκης Καρύδας αμέσως μετά τον αγώνα με το Παγκράτι.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σάκη Καρύδα:

Για το παιχνίδι με το Παγκράτι «Ξέραμε πως όπως όλα τα παιχνίδια της Α2 έτσι και αυτό θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε αυτά που είχε ζητήσει ο κόουτς και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που θέλαμε από την αρχή και νομίζω ότι στο τέλος ήρθε η νίκη πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Δεν μας προβλημάτισε το ξεκίνημα που έκανε το Παγκράτι, γιατί πλέον στο μπάσκετ αλλάζουν όλα μέσα σε 5 λεπτά. Μπορεί να χάνεις με διαφορά και μέσα σε 5 λεπτά να κερδίσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μείνεις συγκεντρωμένος. Η ομάδα μας έμεινε συγκεντρωμένη. Μέσα στις γιορτές δουλέψαμε πάρα πολύ καλά γενικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί μετά από τις διακοπές είναι λίγο δύσκολο να επανέλθεις αλλά εμείς κάναμε και φιλικά παιχνίδια αλλά δουλέψαμε και πολύ καλά στις προπονήσεις και ήμασταν έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν αυτό με το Παγκράτι. Αυτό ήταν και το στοιχείο που εμένα προσωπικά μου άρεσε από αυτό το παιχνίδι».

Για το τι κρατάμε και τι πετάμε εν όψει του αγώνα με το Ψυχικό «Αυτό που κρατάμε και είναι και το βασικό είναι οι 2 βαθμοί. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε αγωνιστική. Να μαζεύουμε δύο πόντους ακόμα και όταν δεν θα παίξουμε καλά γιατί έχουμε έμπειρα παιδιά μέσα στην ομάδα. Ξεκινάνε πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Παγκράτι. Υπάρχουν 4-5 παιχνίδια που ξέρουμε και εμείς πως άμα τα πάρουμε  η ομάδα θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Για αυτό δουλεύουμε, απλά πρέπει να κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το Ψυχικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες αδυναμίες που προφανώς είχαμε στο παιχνίδι με το Παγκράτι. Στο μπάσκετ δεν πρέπει να έχεις μεγάλα κενά διαστήματα. Το να έχεις 1-2 λεπτά κακό μυαλό και καθόλου συγκέντρωση, συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια γιατί νομίζω πως αυτό δίνει και τις νίκες και πρωταθλήματα. Πρέπει να έχουμε διάρκεια που είναι και το βασικό και να μην πέφτουμε όταν για κάποιο διάστημα μέσα στον αγώνα δεν παίζουμε καλά». 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σ. Καρύδας «Σκληρή δουλειά εν όψει Ψυχικού»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.