«Ρουκέτα» Αστέρα «ΠΑΣ» στην πρεμιέρα

«Ρουκέτα» Αστέρα «ΠΑΣ» στην πρεμιέρα

Αύγουστος 13, 2017 - 21:30
0 σχόλια

Φιλική αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε με επιτυχία τα φιλικά του παιχνίδια με την νίκη του κόντρα στον Λεβαδειακό με σκορ 2-0 στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη στις 19 Αυγούστου.

Η αρκαδική ομάδα στην πρόβα τζεναράλε της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και των επίσημων υποχρεώσεων της έδειξε και πάλι πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο και ότι είναι έτοιμη για μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις αφήνοντας ξανά θετικές εντυπώσεις αλλά και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το αυτογκόλ του Μπραντάο στο 49’ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιάννη Κώτσιρα στο 83’ με πολύ ωραία προσπάθεια και εξαιρετικό γκολ να διαμορφώνει για την ιστορία το τελικό 2-0 με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του αν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Αρκάς τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του κάνοντας τις δικές του χρήσιμες δοκιμές και ασφαλώς βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα σε ένα αρκετά δυνατό τεστ κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα βρει στον δρόμο του στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι κιτρινομπλέ ήταν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης βγάζοντας κατά διαστήματα ωραίες συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι ενώ και στην αμυντική της λειτουργία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν πολύ καλή με σωστή πίεση και πρέσινγκ χαλώντας το παιχνίδι του αντιπάλου.

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει σε εβδομάδα πρωταθλήματος και ξεκινάει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολκοτρώνης» με το μυαλό όλων να είναι αποκλειστικά μόνο στραμμένο στην έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς και τον συγκεκριμένο αγώνα. 

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Σελίν (90' Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μαδίντα (83' Ντουντού), Ιγκλέσιας (83' Τσουκαλάς), Τσιλιανίδης (46' Μουνάφο), Κυριακόπουλος, Καλτσάς (63' Κώτσιρας), Μανιάς (79' Δουβίκας)

Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ντουντού, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Δουβίκας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.